Skarlet Johanson pokazala raskošni dekolte! (FOTO) (VIDEO)

Seksi glumica na Filmskom festivalu u Italiji prisutne je ostavila bez daha kada se na crvenom tepihu pojavila u uskoj crnoj haljini, a bujnim poprsjem je sve ostalo ostavila u drugom planu

  • 3

Zanosna glumica Skarlet Johanson na Filmskom festivalu u Veneciji (70. po redu) pojavila se u dugoj, elegantnoj haljini, iz koje su, na radost prisutnih, kipele njene bujne grudi, te su haljina i njen očaravajući osmeh ostali u drugom planu.

Skarlet se na ovoj prestiznoj manifestaciji pojavila povodom promocije filma "Under the skin", na crvenom tepihu je bilstala, a brojni obožavaoci i foto-reporteri nisu uspeli da skinu pogled sa njene vitke figure i raskošnog dekoltea.

Ona je glamurozno prošetala sa kolegom Džonatanom Glejzerom, osmehivala se i mahala fanovima koji su držali transparente sa njenim imenom, a neki su imali i tu sreću da im seksi plavuša ostavi autogram.

Glumicu mnogi prepoznaju iz nekih od najvrelijih scena u istoriji kinematografije, te je čak i u jednostavnoj crnoj haljini muškoj populaciji razgaljivala maštu.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA