KRAJ VELIKE KARIJERE: Džek Nikolson u penziji? (VIDEO)

"Džek je otišao u penziju bez prevelike pompe. Razlog je jednostavan, ima problema s pamćenjem", rekao je izvor blizak glumcu

  • 1

Holivudska zvezda Džek Nikolson navodno se povukao iz glume posle 50 godina uspešne karijere. Kako prenosi RadarOnline.com, legendarni američki glumac je to odlučio zbog problema s pamćenjem.

 

- Džek je otišao u penziju bez prevelike pompe. Razlog je jednostavan - on ima problema sa pamćenjem. Sa 76 godina više ne pamti rečenice koje treba da izgovori. Njegovo pamćenje nije kao ranije - rekao je za ovaj portal izvor blizak glumcu.

 

Trostruki "oskarovac" nije snimao filmove od 2010. godine, kada je glumio u ostvarenju "How Do You Know".

 

Da podsetimo, Džek Nikolson je započeo svoju karijeru u Holivudu pedesetih godina dvadesetog veka, kada je sarađivao sa Vilijamom Hanom i Džozefom Barberom. Ovaj posao je napustio pošto je želeo da postane glumac, a prvu zapaženu ulogu imao je u ostvarenju "The Cry Baby Killer".

 

 

Nikolson je svakako ostao upamćen po filmu "Let iznad kukavičjeg gnezda" za koji je dobio Oskar. Isto priznanje osvojio je za ostvarenje "Dobro da bolje ne može biti". Oskara za epizodnu ulogu dobio je za film "Vreme nežnosti".

 

Džek je bio čak 12 puta nominovan za ovu nagradu, osam puta za najboljeg glumca i četiri puta za sporednu mušku ulogu, što ga čini glumcem s najviše nominacija za Oskara.

 

- Nema nameru da se povuče iz javnog života. Ne želi da mu ljudi odaju počast. Želi da se povuče bez velike pompe, poput Šona Konerija - rekao je neimenovani sagovornik.

 

 

(Telegraf.rs/RadarOnline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beast from the east

    4. septembar 2013 | 21:45

    Legenda,kako drugacije opisati ovog glumca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA