Piter Gebrijel 5. oktobra u "Areni"! (VIDEO)

Engleski pevač koji se proslavio hitovima "Sledgehammer" i "In Your Eyes" u Beogradu će u celosti izvesti svoj najpoznatiji album "So"

  • 1

Popularni britanski muzičar Piter Gebrijel nastupiće 5. oktobra u "Kombank Areni", a autor mega hita "Sledgehammer" u Srbiju dolazi neplanirano, budući da je producentska kompanija "Live Nation" odlučila da njegov koncert iz Zagreba premesti u Beograd, a ulaznice koštaju od 3.500 do 5.500 dinara!

Gebrijel, koji je do 1975. bio član benda "Genesis", izgradio je veoma uspešnu solo karijeru i u Beogradu će u celosti izvesti svoj najuspešniji album "So" iz 1986, sa kojeg su skinuti veliki hitovi "Sledgehammer", "Don't Give Up" i "In Your Eyes". Takođe, on će u "Areni" predstaviti i druge numere koje su obeležile njegovu karijeru kao što su pesme "Shock The Monkey" i "Solsbury Hill".

Inače, na turneji "Back To Front", za koju je dobio sjajne kritike, Piter Gebrijel nastupa sa svojim starim bendom u kojem se nalaze basista Toni Levin, gitarista Dejvid Rouds, klavijaturista Dejvid Senkšns i bubnjar Manu Kače.

Karte po ceni od 3.500 do 5.500 dinara se od petka, 6. septembra, mogu kupiti u "Eventimu", Bilet centru, Domu omladine, TC "Ušće" i na blagajni "Arene".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA