FARMA: Jelena pokazala bradavice! (VIDEO)

Dok je Katarina Grujić napadala glumicu što ne pere sudove, Jelena je skinula duks i pokazala alergiju zbog koje ne može da obavlja poslove na imanju

  • 12

Rediteljka, glumica i glavna svađalica Jelena Golubović častila je gledaoce svojom bradavicom dok ju je "Zvezda Granda" Katarina Grujić napadala, jer je lenja. Naime, Kaća je osula paljbu po njoj i vrištala pred svim farmerima. Jelena se pravdala da ne može da pere sudove jer ima alergiju, što je i pokazala.

- Svaki dan pričaš: Sutra ću da perem sudove, sutra ću! Mani me više toga, ja da perem 500 sudova neću!- vrištala je Katarina, a Jelena je onda skinula duks i ostala u roze brushalteru kako bi joj pokazala alergiju na ruci.

Tom prilikom, Jeleni je sevnula bradavica, a Kaća je nastavila sa paljbom, rekavši da je i Anastasiju ujela osa, te da je prala kao i svi.

Ovo nije prvi put da glumica počasti gledaoce svojim grudima. Tokom jučerašnjeg dana kupala se u dvorištu naočigled svih. Na sebi je imala kupaći kostim, ali je htela da se nasapunja dobro, te je skinula i preostale krpice. Ogrnula se peškirom i tom prilikom joj je spao, tako da su gotovo svi farmeri, ali i gledaoci mogli da bace pogled na njene grudi.

Pogledajte kako Jelena pokazuje bradavicu: 

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cokana

    7. septembar 2013 | 13:09

    Cigani!

  • Mari

    7. septembar 2013 | 14:22

    Ma kakva glumica i rediteljka je ova spodoba. Niko nikad cuo za nju. Jos ne videh ovakvu fukaru, a nit gledam farmu nit zelim. Ma nema ni gde da je gledam, hvala Bogu!

  • alexxx

    7. septembar 2013 | 14:56

    Cokana, ne vredjaj Cigane. Ovi nisu ni do njih dobacili izgleda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA