UŽIVO: Ovako Karleuša peva pesmu Ane Nikolić! (VIDEO)

Paraćinka se na društvenim mrežama pohvalila Jeleninim izvođenjem numere "Romale romali" sa jednog nastupa, međutim, fanovi su ispod snimka žestoko opleli po pevačicnom pevačkom umeću

  • 22

Pop pevačica Ana Nikolić, po svemu sudeći, našla se na nastupu Jelene Karleuše u jednoj ciriškoj diskoteci, gde ju je snimila kako izvodi njenu pesmu "Romale romali" uživo, te je to i podelila na društvenim mrežama.

Karleuša je ovog vikenada, nakon odmora u Turskoj, gde je, kako kaže "uzbunjivala Turke" svojm zgodnim telom, napravila lumeprajku u jednoj diskoteci u Cirihu, gde je sve ljubitelje zabavljala kako svojm, tako i hitovima kolega.

Premda su pevačice dugogodišnje prijateljice, Nikolićeva je želela da se pohvali kolegičinim nastupom, međutim, komentari na Aninom Instagramu ispod ovog videa nisu ni malo ohrabrujući.

Ovo nije prvi put da Jelenino pevanje uživo bude tema za raspravu, počevši od kritika snimka pesme "Tihi ubica", gde je pevala u studiju, do kućnog videa na kome pevačica izvodi kompoziciju Tošeta Proeskog.

Poslušajte kako fatalna plavuša zvuči dok nastupa:

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Didi Collic

    8. septembar 2013 | 16:10

    i ja sm bila tu,ali tuga,stvarno JK,nezna da peva,tuga.........:(((((

  • heisenberg

    8. septembar 2013 | 14:19

    teska pesma za izvodjenje

  • Uzas

    8. septembar 2013 | 17:29

    Au Boze! Ja ne razumem njene fanove!Imaju li oni i ona sluha uopste?!Ocaj zivi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA