GAZDARICA ZORICA: Mrzite me, ali mora da se radi!

"Ja ne volim te titule, naređenje i diktaturu, ali tražiću dlaku u jajetu da bismo živeli u čistom i imali šta da jedemo", rekla je Markovićeva, pokušavajući da sakrije oduševljenje što se konačno domogla čela stola

  • 3

Imanje je sinoć napustila pevačica Nela Bijanić, koja je ovog jutra za gazdu, pomalo neočekivano, postavila Zoricu Marković, iako ju je otvoreno krivila da joj je baš ona namestila ulogu sluge protekle nedelje.

Nela je svoju odluku obrazložila time što pevačica ima iskustva u rijalitiju i seoskim poslovima, te će se u toj ulozi najbolje snaći.

Zorica je istog momenta počela da komanduje i postavlja pravila, iako se i sama iznenadila odlukom Bijanićeve, dok je za svoje pomoćnike i saradnike postavila manekena Marka Vukotića i Suzanu Perović.

- Nela, ti mene mnogo mrziš jer uloga gazde je najgora uloga. Baš sam se lepo družila i sad je kraj s tim. Ja ne volim te titule, naređenje i diktaturu, ali gazda je spona između zadruge i farmera. Možete da me mrzite i da mi se svetite posle, ali moraćete da radite. Tražiću dlaku u jajetu da bismo živeli u čistom i da bismo imali šta da jedemo - odlučno se obratila Markovićeva farmerima, pokušavajuči da sakrije oduševljenje što se konačno domogla čela stola.

Zorica se osvrnula i na problematičnu Golubovićevu i rekla joj da će je, po cenu diskvalifikacije, tokom nedelje terati da radi kako ne bi imala vremena ni energije da se svađa i nervira farmere.

(J. J./Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA