HAOS NA FARMI: Vanila i Ivan se izvređali, Lepi Mića sprečio tuču! (VIDEO)

- Majmune jedan idi spavaj u štali, mrš! Šta glumiš ti, šta si ti video, šta si ti prošao!", urlao je di-džej, a Gocin bivši muž mu je poručio da je slina

  • 1

Od početka "Farme" prošlo je tek desetak dana, a takmičarima su živci već počeli da popuštaju, a još jedan u nizu sukoba je burna svađa između di-džeja Marka Vanile i bivšeg supruga Goce Tržan Ivana Marinkovića koji su se najpre "počastili" sočnim uvredama, da bi u jednom momentu Vanila krenuo na Ivana, a tuču je, na sreću, sprečio Lepi Mića koji je stao između ljutih farmera.

Kuća je sve tesnija, a strpljenje učesnika rijalitija sve manje, te incidenti izbijaju na svakom koraku. Ovu "bitku" pokrenulo je neslaganje oko odlaska na pijacu i to šta će se prodavati u zamenu za namirnice.

Vanila je izgubio strpljenje kada mu je Ivan rekao da nema iskustva, te je počeo da viče i da vređa Marinkovića.

- Majmune jedan, idi spavaj u štali, mrš! Šta glumiš ti, šta si ti video, šta si ti prošao! - rekao je uvređeni farmer.

Ivan je odbrusio di-džeju da je slina, da bi Vanila u tom trenutku krenuo na njega, dok je Lepi Mića stao između njih kako bi sprečio mogući fizički kontakt, a kasnije su se umešali i ostali ukućani.

Pogledajte svađu Vanile i Ivana:

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Namcor

    12. septembar 2013 | 12:10

    Ova ekipa ima da se izgine do kraja. Ako ga uopšte docekaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA