TUČA NA FARMI: Miki udario pesnicom Vanilu u glavu, napušta imanje? (VIDEO)

Đuričić i di-džej su se sporečkali zbog doručka, a uskoro će biti poznato da li će zadruga izbaciti Mikija sa "Farme" zbog fizičkog napada

  • 30

Konačno su popustili živci na "Farmi", i pre nekoliko minuta, kako Telegraf saznaje, Miki je fizički napao Marka Vanilu i udario ga! Đuričić je već spakovao kofere i želi da napusti imanje.

Kako saznajemo, sve je počelo kada su se Miki i Marko Vukotić posvađali oko doručka, a zatim se u svađu uključio i Vanila, koji je Đuričiću rekao: "Svinjo debela", što je razjarilo Mikija i zatim nasrnuo na Vanilu i pesnicom ga udario u glavu!  

Još veći incident su sprečili ostali farmeri koji su se umešali i razdvojili njih dvojicu, a Vanili je u opštem metežu pocepana i majica.

Zatim je Đuričić povikao: "Evo vam ga vaš rijaliti, idem ja mojoj kući, neću ovde da se zajebavam"!

Desetak minuta kasnije, Miki i Vanila su se pomirili kao da se ništa nije dogodilo. Di-džej je rekao da ga je iznerviralo što mu je Đuričić brojao zalogaje, ali i da je oprostio Mikiju što ga je udario.

- Ja sam budala, oprosti mi ako hoćeš! Jutros sam baš bio nervozan, i zaista nisam imao pravo da ti brojim zalogaje. Glupo se osećam zbog svega i hoću da odem sa "Farme" - ispričao je Miki u razgovoru sa Vanilom.

Budući da je po pravilima rijalitija svaki oblik fizičkog nasilja u Lisoviću strogo kažnjiv, i najčešće sledi izbacivanje sa "Farme", čeka se odluka produkcije.

Pogledajte tuču Mikija i Vanile:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haris

    12. septembar 2013 | 14:55

    Zakonom zabraniti PINK!

  • vašar agresivnosti i prostakluka

    12. septembar 2013 | 14:09

    Neko iznenađen?! Hit Pinkov voditelj, uz iste takve kreature zvane Maca i Boki 13, dobiće konkurenciju u vidu Crnog, Vajsa, Miće, Vanile, Ivana!!! A i veliko pitanje je da li će ga uopšte izbaciti - pa on radi za tu kuću već godinama, učestvovao je u nekoliko tih splačina, a u jednoj i 'pobedio'!!!

  • Veljko

    12. septembar 2013 | 14:48

    Eto vam ga Miki i eto vam je farma... Razonoda za šupljoglave i dokone... *bem ti zemlju u kojoj je Miki... Su, Miki, Boki, Maja, Vendi i druge karikature uzdignute na nivo zvezda... Jadno, žalosno, bolesno... Tužno, istinito... Na farmu, za bolje i nisu, samo podići karantin i zabetonirati. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA