Majli Sajrus raskinula veridbu!

Pevačica je raskinula četvorogodišnju vezu sa glumcem Lijamom Hemsvortom, a razlog razlaza još nije poznat

  • 3

Pevačici Majli Sajrus (20) trenutno ništa ne ide od ruke. Nakon što su kritičari dali brojne negativne kritike na račun njenog nastupa na MTV video-muzičkih nagrada, pevačica je raskinula četvorogodišnju vezu sa Lijamom Hemsvortom (23). Uzrok raskida veridbe još nije poznat, a Majli je prestala da prati na Tviteru svog bivšeg verenika.

Glumica je upoznala australijskog glumca 2009. na snimanju filma "The Last Song" (Poslednja pesma), prema romanu Nikolasa Sparksa. Majli je slavu stekla u čuvenoj tinejdžerskoj seriji "Hana Montana", ali joj je takav imidž izgleda dosadio, te je odlučila da izgled i ponašanje promeni iz korena.

Fanovi je sve češće viđaju u provokativnim izdanjima, a na slikama je uglavnom u vulgarnim pozama u kojima su joj zadnjica ili grudi u prvom planu. Nedavno je nastupala na MTV dodeli nagrada, gde je šokirala javnost svojim tverkovanjem i simuliranjem seksa na bini.

(A. Č./ BBC News)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA