SEKSI FARMA: Sara se ljubila sa Akijem, Ivan besneo! (VIDEO)

Manekenka je iskoristila priliku da bivšeg muža Goce Tržan napravi ljubomornim, te se na njegove oči strasno ljubila sa Andrijom Markovićem Akijem

  • 5

Dešavanja na imanju se otimaju kontroli! Nakon što je Ivan uživo izjavio da mu se manekenka Sara sviđa, a ona ga poljubila iza WC-a, pa potom to i porekla, Sara je odlučila da se poigra sa njim.

 

Dok je bivši farmer Andrija Marković Aki boravio kao gost na žurki, manekenka je sve vreme flertovala sa njim, da bi ga, na kraju žurke, odvukla iza WC-a i poljubila.

 

Iako je na istom mestu ljubila bivšeg muža Goce Tržan, Sari očigledno ne predstavlja problem da to isto ponovi, samo sa drugim momkom. Trajanovićeva je sve vreme flertovala sa Akijem, a kada ju je Ivan povukao u stranu i pitao da li je u redu to što radi, ona ga je potpuno iskulirala i posvetila se Markoviću.

 

Očigledno se i ona dopala pevaču, koji je brže-bolje otrčao sa njom iza WC-a i razmenio par strastvenih poljubaca. Da li će i ovaj događaj lepa manekenka da poriče, ili će opet reći da ima dečka napolju, ostaje da vidimo.

 

Akijev i Sarin poljubac pogledajte na pedesetom minutu:

 

 

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    22. septembar 2013 | 12:48

    Cura voli da se ljubi a i prijaju joj komplimenti i odmah uzvraca poljupcem sta ima veze sledeci ko bude hteo francuski poljubac treba samo da je počeški po uhu i to je to nema tu neke velike matematike

  • Lily

    22. septembar 2013 | 12:57

    A ovamo napolju ima dečka jao opasna je i ona! Sva mi je fina ..

  • Makarije

    23. septembar 2013 | 00:43

    Napravite posebnu sekciju 'kič i šund' i tu smestite ovu farmu i grandovce, a jetset , ...kod nas ne postoji,...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA