POGODI KO SAM: Nekada slatka devojčica, danas seksi baka! (FOTO)

U pitanju je boginja popa koja i danas izgleda savršeno, a zlobnici kažu da je to zbog mnogobrojnih estetskih operacija koje je uradila

  • 2

Da li prepoznajete devojčicu sa slike? U pitanju je američka pevačica i glumica, koja je rođena pre 67 godina, a danas važi za najpopularniju pevačicu.

Plavokosa baka rođena je u Kaliforniji 1946. godine. Pobegla je od kuće kao tinejdžerka i upoznala Sonija Bonu, koji joj je bio muž od 1964. do 1975. Prvi svoj singl snimila je 1964. "Ringo, I Love You". Zbog izražene i nedijagnostifikovane disleksije, pevačica je napustila srednju školu sa šesnaest godina.

Tokom života bila je igračica, modna kreatorka, glumica, muzička i filmska producentkinja... Žena koja se već godinama smatra gej ikonom, ima jednu ćerku Česi Bono, koja je otvoreno lezbijka. Česi je promenila pol, a majka je nije podržavala na samom početku. Ipak, s remenom je postala jedna od najglasnijih zagovornica LGBT prava.

Sigurno ste pogodili da je u pitanju Šer, pevačica koja je osvojila ceo svet. Ova 67-godišnja baka postavila je sliku na kojoj ima oko osam godina i drži lutku sa sedom kosom. Priznala je da je tokom života želela da bude plavuša i blede puti.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA