SKANDAL: Bosanska televizija Sašu Popovića nazvala četnikom! (FOTO)

U prilogu sarajevske TV "Hajat", direktor "Grand produkcije" se našao na tapetu zbog toga što je u emisiji "Narod pita" na "Pinku" zapevao pesmu "Od Topole pa do Ravne gore"

  • 17

U prilogu koji je emitovan u okviru emisije "Glam blam" na sarajevskoj televiziji "Hajat", voditeljka Mirza Vranj je Sašu Popovića nazvala četnikom zato što je u emisiji "Narod pita" na TV "Pink" otpevao refren pesme "Od Topole pa do Ravne gore", čime je, kako se navodi u prilogu bosanske TV stanice, pokazao da, bez obzira na skupa odela koja nosi, ne može da "dobaci dalje od šubare i Ravne gore"!

Prilog koji traje osam minuta je ilustrovan ratnim snimcima iz Sarajeva, a sagovornici Mirze Vranj su govorili i o medijskoj agresiji na Bosnu i Hercegovinu.

Voditeljka Mirza Vranj je, između ostalog, u svom prilogu rekla:

- Da se razumemo, nismo mi protiv prekodrinskih zvezda. U našem programu često možete videti pevače iz Srbije. Saša Popović, za neke gospodin, ima jednu emisiju u kojoj zajedno sa svima onima koji ga nazivaju gospodinom pokazuje koliki je profesionalac. U odelima svetskih modnih marki sedmicama se trudi da postane televizijsko ime. Isto tako često shvatimo da dalje od Ravne gore i šajkače ne može da dobaci. To je potvrdio i ovih dana, kad je zapevao pesmu koja se peva na livadi sa šajkačama i u vunenim čarapama. Nismo mi protiv srpskih pevača, ali nam smeta ono što bi zasmetalo svakom Bosancu.

Ahmed Švrakić, direktor "Hajat produkcije", je izjavio da mu se učinilo da se Saša Popović ujeo za jezik kada je zapevao pesmu "Od Topole pa do Ravne gore", jer u prvom trenutku nije računao da se njegove emisije gledaju i u Bosni, a Mirsad Cviko, glavni i odgovorni urednik magazina "Express" je situaciju uporedio sa 1992. i zaključio da je u toku medijska agresija na Bosnu kao i da će ishod te agresije direktno uticati na sudbinu BiH.

Sa druge strane, Popović za "Kurir" kaže da ne želi da komentariše gluposti.

- Da sam u pravu kada kažem gluposti, uverićete se i sami ako pogledate komentare pametnih ljudi ispod njihovog snimka na Jutjubu - kratko je rekao Saša Popović.

Međutim, taj video-snimak trenutno nećete moći da pogledate, budući da je oko 16 sati Televizija "Hajat" sa svog zvaničnog kanala na "Jutjubu" izbrisala snimak sporne emisije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jokica

    24. septembar 2013 | 17:46

    Kakav crni cetnik?!Ovaj covek je lakrdijas,pacovce gladno para.Cetnici su bili ozbiljna grupacija stamenih i casnih ljudi!!!

  • Bosanka

    24. septembar 2013 | 17:39

    Da, nekome smeta Sasa Popovic I ono sto je on rekao...a sta je sa Hajatom I propagiranjem nacionalne mrznje...ljudi, dodijali ste vise I Bogu I narodu, muka mi je od ovih vjerskih pacenika...ima li negdje kakav posao ili firma da se otvara...ze

  • CetniciSever

    24. septembar 2013 | 19:05

    Taman posla da je Sasa Popovic Cetnik! On je sramota Srbije, a ne ponos!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA