IDU NA SUD: Stojke neće da plaća alimentaciju od 4.000 evra

"Sporazumnog razvoda braka sigurno neće biti. Vladimir je odbio da plaća alimentaciju 4.000 evra mesečno, koliko je zakonski obavezan (20 odsto primanja). Ubeđuje Bojanu da joj je 1.000 evra dovoljno, te da će on svom sinu paralelno uplaćivati na štednu knjižicu novac kojim će Lav nakon punoletstva moći da raspolaže", rekao je izvor blizak ovom paru

  • 11

Bojana i Vladimir Stojković ipak se neće sporazumno rastati, a njihov razvod dobiće epilog na sudu. Kako prenosi "Blic", golman Partizana i fudbalske reprezentacije Srbije je navodno odbio da plati alimentaciju od 4.000 evra, što iznosi 20 procenata njegovih primanja.

- Sporazumnog razvoda braka sigurno neće biti. Iako su prvobitno mislili da će sve ići glatko, promenilo se dosta toga. Vladimir je odbio da plaća alimentaciju 4.000 evra mesečno, koliko je zakonski obavezan (20 odsto primanja). Ubeđuje Bojanu da joj je 1.000 evra dovoljno, te da će on svom sinu paralelno uplaćivati na štednu knjižicu novac kojim će Lav nakon punoletstva moći da raspolaže - rekao je za ovaj dnevni list izvor blizak ovom paru.

Prema navodima njihovih prijatelja, Bojana i Vladimir su u sve lošijim odnosima. Čašu je prelila kada je ovaj poznati fudbaler odlučio da samoinicijativno da krsti sina, a da pritom Bojana nije prisustvovala ceremoniji krštenja jer čak nije ni znala da se dešava.

Brakorazvodna parnica poznatog bračnog para biće održana krajem oktobra, a u sličaju da se Bojana i Vladimir ne dogovore na prvom ročištu, postupak je mogao da se oduži.

(Telegraf.rs/"Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    25. septembar 2013 | 11:36

    Hoćete mi reći da Stojke zarađuje 20.000eur mesečno?!? Doktor primarijus..

  • lali

    25. septembar 2013 | 13:40

    Ona ima pravo po zakonu i sve što joj zakon dozvoljava, treba da uzme. Koga se tiče da li ona radi ili ne! Njena briga. Ako ste u stanju, udajte se i vi za uspešne ljude, nego ne možete pa besnite od zavisti. Bojana, samo se drži čvrsto i traži svoje, ako je 20 posto 10.000, traži i toliko, bez uzmicanja.

  • Sanja

    25. septembar 2013 | 11:54

    Ne bi joj ni ja dala,jos bi joj oduzela djete ona je nezaposlena ionako djete ni ne provodi vrijeme s njom,nema mamsi vremena od silnog posla pa ima 16.dadilja.Sramota!!Sta glumi? Lako se razbacivati sa tudjim parama,zaradi maco!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA