MIKI GAĐAO JELENU CIGLOM: Ubiću nekoga, hoću kući!

Farmer je nasrnuo na Golubovićevu, a cigla je pala daleko od nje. Đuričić je vikao da je u nervnom rastrojstvu i da hoće da napusti imanje, jer se plaši da će povrediti nekog

  • 5

Miki Đuričić opet je fizički nasrnuo na cimera s imanja. Ovaj put je u pitanju Jelena Golubović, koja ga je navodno svojom pričom toliko iznervirala, da ju je Miki gađao ciglom koja je pala daleko od nje i izjavio da hoće kući, jer je u nervnom rastrojstvu.

Đuričić se toliko iznervirao i nekoliko puta je opomenuo da se pomeri od njega, a sve je dostiglo tačku ključanja kada je toliko "odlepio" pokušavajući da je otera od sebe, sa mesta kod sena blizu radionice, da je uzeo ciglu i gađao je!

Produkcija je odmah prebacila kadar iz štale, ali je Miki potpuno odlepio i povredio ruku, jer je počeo da udara šakom u vrata i kantu. Vikao je kako je rizičan po ostale farmere i da će ubiti nekog ako ga produkcija ne pusti kući.

- Rizičan sam. Ubiću ovde nekog, pustite me kući, izmislite nešto - vikao je Miki, dok su Džidža i Mića pokušavali da ga uteše. Džidža je rekla da će i ona otići kući ako on izađe, a Miki je rekao da se plaši da će povrediti nekog i da želi da ide kući.

Podsetimo, Mikiju ovo nije prvi put da nasrće na ukućane. Nedavno je izazvao najveći incident na "Farmi" kada je pesnicom udario Marka Vanilu ali ni tad nije poslat kući. Produkcija još nije reagovala na ovaj incident.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosnjak

    25. septembar 2013 | 15:23

    TV pink jos jednom pokazala da je lakrdijaska televizija zbog emitovanja ovakvih mizerija a jos pored svega toga demonstrira nasilje preko svojih miljenika poput ovog ''muflona'' Mikija koji ocigledno uziva veliku privilegiju kod tv pinka a teeeski je seljacina ,jer prvi put odvali covjeka i nikom nistra a sad jos ovo ,i zato je vrijeme da RDA reaguje i zatvori ovu mizernu tv stanicu jer sa sobom gura i omladinu u propast !

  • A6

    25. septembar 2013 | 15:37

    Serija za stoku...

  • Aki

    25. septembar 2013 | 14:48

    Udri je Mico!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA