Srpske misice učile pravila bontona (FOTO)

Našim lepoticima, koje su već neko vreme na pripremama u Porto Karasu, pokazano je kako se sedi za stolom, odnosno kako se drži čaša

  • 3

Srpske misice već uveliko se pripremaju u grčkom odmaralištu Porto Karas. Nakon jutarnjih vežbi i sticanja fizičke kondicije, nastavilo se po planu, odnosno sa fotografisanjem i snimanjem video-spotova za finalni izbor za najlepšu devojku Srbije, što nije bio nimalo lak zadatak za devojke, koji su prvi put stale ispred kamere.

Tim fotografa na čelu s umetničkim direktorom Nebojšom Pilipovićem Pilom je radni zadatak izveo do perfekcije, a devojke su brzo pozirale poput njihovih svetskih uzora.

Bonton i lepo ponašanje za stolom bio je predmet učenja i demonstracije našim lepoticama od strane domaćina hotela u Porto Karasu, koji su misicama pokazali kako se sedi za stolom i drži čaša. Iako su mlade, devojke su u časovima bontona i učenju dobrih manira.

Gracioznost je pokazala i prva pratilja sa prošlogodišnjeg Izbora za mis Ana Vrcelj, koja je pozirala pred foto-aparatom i kamerom i tako podigla samopouzdanje mlađim koleginicima, te pokazala da se sigurnost stiče iskustvom i radom.

Naše lepotice su najopuštenije bile na teniskom i golf terenu, a svojim talentom su iznenadile čak i profesora tenisa Miliju Veljkovića.

Pogledajte foto-galeriju iz Porto Karasa:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 007

    26. septembar 2013 | 16:49

    to ih uce zbog poslovne pratnje kada ih makro teta vesna posalje sa nekim matorcem

  • kaja

    27. septembar 2013 | 13:10

    konacno ,ja sam od uvek bila za legalizaciju,pa ko zeli izvolte !

  • GoranM

    26. septembar 2013 | 22:38

    Kad će da uče felacio?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA