NIJE MOGUĆE: Soraja prestaje da se slika! (FOTO)

- Dobila sam 3kg vise zbog komšiničinih kolača, nema slikanja do daljnjeg. Ko zna šta mi je stavljala u kolače, "Biomed 6" - napisala je starleta na Instagramu

  • 1

Jedna od najatraktivnijih i najprovokativnijih starleta na našim prostorima Soraja Vučelić šokirala je svoje obožavaoce kada je na Instagramu objavila da se ugojila i da prestaje da se slika do daljnjeg!

Teško da je nekome uspela da promakne bar jedna seksi fotografija ove zgodne cice, budući da, nakon uzbunjivanja drušvenih mreža, njeno golišavo telo redovno puni novine i portale, dok brojna muška populacija ne krije da maša o njoj.

Soraja se, kako sama kaže, ugojila tri kilograma, od previše kaloričnih kolača svoje komsinice, te je javnost obavestila da će na neodređeno obustaviti objavljivanje svojih zavodljivih slika.

- Dobila sam 3kg vise zbog komšiničinih kolača, nema slikanja do daljnjeg. Ko zna šta mi je stavljala u kolače, "Biomed 6" - napisala je starleta.

Ljubitelji Sorajinog lika i dela (njenih pozamašnih oblina, prim. auto.) ne treba da brinu, pošto je vrlo verovatno da starleti kilogrami odlično stoje i da neće izdržati, a da ne počasti svoje internet fanove još kojom sočnom fotografijom.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA