Pamela Anderson u nemačkom Velikom Bratu! (VIDEO)

Zvezda serije "Čuvari plaže" zaludela je VIP ukućane nemačkog rijalitija, dok je njen kolega iz serije Dejvid Haselhorf pokazao da je i dalje u formi i dame kraj malih ekrana ostavio bez daha

  • 2

Svetska seks-bomba Pamela Anderson pojavila se kao gost iznenađenja u nemačkom " VIP Velikom Bratu", ne opšte oduševljenje ukućana, i muške populacije kraj malih ekrana. Njoj se u kući priduružio i nekadašnji kolega iz legendarne serije "Čuvari plaže" Dejvid Haselhof, kome godine, izgleda, ne mogu ništa.

"Plejboj" zečica ima 46 godina, a i dalje pleni svojom izazovnom figurom i harizmom, što se i primetilo odmah po ulasku u VIP rijaliti. Sve oči su bile uprte u nju, a najsrećniji ukućanin je "zaradio" i poljubac.

Iako se sve vreme provodila u kući, nije želela da prespava, već je uveče otišla u luksuzni hotel, da bi se odmah ujutru vratila među ukućane.

Stvar je dodatno zakuvao i Dejvid, poznatiji kao Mič Bjukenon iz serije "Čuvari plaže", za kojim su uzdisale brojne žene širom sveta. Jasno je i zbog čeka, budući da je kamera usnimila Haselhofa dok se presvlačio i pokazao da je i dalje u zavidnoj formi.

(J. J. / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA