GUBI KONTROLU: Severina besnela na sud i advokate!

"Severina jeste bila očajna, nije očekivala da će sudija već na prvom ročištu dozvoliti Milanu da viđa Aleksandra. Stalno je ponavljala da Milan nije strpiljiv i staložen, te da nije sposoban da se samostalno brine o njihovom sinu", ističe izvor blizak Vučkovićevoj

  • 9

Pevačica Severina Vučković nije krila nezadovoljstvo zbog odluke suda po kojoj je Milanu Popoviću omogućeno da viđa njihovog sina Aleksandra bez njenog prisustva. Milan Aeksandra pre toga nije video više od dva meseca. Ona je pobesnela na advokate i ljutito napustila sud nakon ročišta.

 

Pevačica je zabrinuta jer smatra da će njen bivši loše uticati na njihovog sina, kako piše "Blic", te je svim silama pokušavala da dobije puno starateljstvo nad Aleksandrom.

 

 

- Severina jeste bila očajna. Nije očekivala ovakvu odluku suda i vrlo je zabrinuta kakav će biti konačan ishod suđenja jer se nije nadala da će sudija na prvom ročištu dozvoliti Milanu da od ponedeljka može da viđa svog sina i bez njenog nadzora. Stalno je ponavljala da Milan nije strpljiv i staložen i da nije sposoban da se više sati samostalno brine o Aleksandru, a boji se da bi mogao loše da ga vaspitava - otkriva izvor blizak pevačici.

 

 

S druge strane, Popović je iz suda izašao vidno raspoložen, te se može pretpostaviti da su karte ovog spora na njegovoj strani. On je svog naslednika, pre nedavne odluke suda, poslednji put video 19. jula, kada je pevačica odlučila da mu roditeljsko pravo uskrati i sa njim komunikaciju nastavi preko advokata.

 

 

(J. J./ Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smjesno

    27. septembar 2013 | 22:57

    Ajde bre bolje ce ga vaspitati nego ti, ipak si ti pornostar u pokusaju!

  • LLL

    27. septembar 2013 | 23:25

    Da Milan ce lose da utice na svog sina ali Milanove pare ne.E Seve,Seve...

  • Maki

    28. septembar 2013 | 00:44

    Zasto je onda pravila dete sa nestalozenom osobom :) Eee Seve, Seve... Pogresne kalkulacije pravila pa sad besni :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA