Arnela Zeković je miss Porto Karasa! (FOTO)

Za miss ove egzotične lokacije izabrana je 20-godišnja studentkinja iz Prijepolja, kojoj je lentu i krunu uručio Joanis Georgijes, guverner Halkidikija, kao predsednik međunarodnog žirija

  • 6

Najlepše devojke Srbije 2013. godine tokom boravka u Porto Karasu imale su i prvi nezvaničan izbor za najlepšu devojku najluksuznijeg letovališta ovog dela sveta, a titulu lepotice ponela je 20-godišnja Arnela Zeković iz Prijepolja.

 

Porto Karas je godinama centar okupljanja svetskih političara, biznismema, umetnika i pripradnika svetskog džetseta, ali više od decenije i poseban centar lepote jer se u ovom ''raju na Zemlji'' kako ga Grci zovu, već godinama pripremaju finalistkinje izbora za Miss Srbije i Balkan Beauty Ambassador takmičenja.

 

 

Za Miss Porto Karasa je izabrana Arnela Zeković, studentkinja iz Prijepolja, kojoj je lentu i krunu napravljenu od grančica masline uručio Joanis Georgijes, guverner Halkidikija,  kao predsednik međunarodnog žirija.

 

Zečevićeva je student Fakulteta za kulturu i medije na Megatrend. Govori engleski jezik i bavi se gimnastikom. Želi da postane PR menadžer i novinar.

 

 

Uživa u muzici, šetnji, plesu i slikanju. Njen uzor je Ivo Andrić, jedini srpski dobitnik Nobelove nagrade. Mudre misli iz njegove knjige ''Znakovi pored puta''  uvek je nanovo inspirišu. Njen moto je ''Veruj da je život vredan življenja  i tvoje verovanje će prerasti u činjenicu".

 

 

Devojke su izlazile na scenu tri puta. U prvom izlazu su se predstavile žiriju sa biografijama. Usledila je gala revija poznatog srpskog dizajnera Peđe Nerića i predstavljanje kolekcije pod nazivom ''Proleće/Leto 2013''. Devojke su, noseći njegove kreacije, ostavile bez daha prisutne svojom uvezbanom koreografijom i izgledom. U trećem izlazu su sve devojke izašle u belim haljinama.

 

 

Izbor za Miss Porto Karasa bio je i idealna prilika da devojke pokazu sve na čemu su u proteklom periodu vredno radile i koliko su talentovane.

 

Finalistkinje ostaju u Porto Karasu još nekoliko dana, a zatim kreću put Srbije na drugi deo priprema za finalni izbor koji će biti održan 15. oktobra 2013.godine. Ovogodišnja izbor odrzava se pod sloganom "Ekološka svest - prirodna lepota".

 

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba Koviljka

    29. septembar 2013 | 11:28

    Kuku, na sta ova lici. Rugoba

  • Pasha

    28. septembar 2013 | 20:23

    Po celu joj se vidi da je Sandžaklijka! :)

  • Jokica

    29. septembar 2013 | 09:06

    E vala,ako je ovo "lepotica"...ja nikad nisam videla ruzno!Pitam se,jel taj ziri uvek pijan,ili samo na finalu izbora?Cisto da znamo jel im takav (ne)ukus,ili je alkohol ucinio svoje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA