Selma Hajek potrošila 30.000 evra u Beogradu?

Iako je poznata glumica napustila našu zemlju pre nedelju dana, prvi detalji o njenom boravku su se pojavili tek sada

  • 6

Glumica Selma Hajek, koja je boravila u Beogradu zbog snimanja filma "Everly" reditelja Džoija Linča, navodno je u srpskoj prestonici potrošila više od 30.000 evra, piše "Blic".

Holivudska zvezda je uspela da sačuva privatnost u našoj zemlji a u tome joj je pomoglo obezbeđenje i menadžment, koji je od hotelskog osoblja zahtevao potpunu diskreciju u apartmanu površine oko 120 kvadrata, čija je cena preko 1.000 evra dnevno.

Hajekova, koja je napustila Srbiju pre nedelju dana, bila je gošća hotela "Metropol palas" sa svojom ćerkom Valentinom Palomom i dadiljom.

- Selma je uglavnom užurbano prolazila pored recepcije i sa njom je uvek išlo bar nekoliko ljudi. Ujutru bi sa sunčanim naočarima izlazila iz hotela u pratnji dve saradnice i ulazila u automobil parkiran na samom ulazu u hotel. Uveče je sa seta dolazila u istom okruženju ili sa ćerkom i dadiljom, koje su znale i da dođu pre nje i ostatak dana iskoriste za šetnju po okruženju i tašmajdanskom parku. Selma je boravak u hotelu koristila za odmor u sobi i nije se mešala sa gostima, a jela je u svom luksuznom apartmanu. Imala je ogromnu spavaću sobu sa kupatilom, a i posebne prostorije za sastanke i dnevni odmor. Ona je uvek nenapadno našminkana u svedenoj garderobi - rekao je izvor "Blica".

Da podsetimo, Selma Hajek u filmu "Everly" tumači lik unesrećene žene koja je zatvorena u svom stanu. U klaustrofobičnom ambijentu, koji karakteriše ovaj film, poznata glumica se brani od plaćenih ubica koje je poslao njen bivši suprug, inače ozloglašeni šef mafije.

Ono što je zanimljivo, jeste da su svi ostali glumci u filmu, osim Selme, Japanci. To i ne čudi, pošto ovo ostvarenje govori o Jakuzama (japanskoj mafiji).

(Telegraf.rs/"Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Namcor

    29. septembar 2013 | 14:20

    U sta smlati tolke pare?

  • Pero

    29. septembar 2013 | 19:31

    A zasto film koji se snima u stanu snima bas u srbiji? Realno to se moglo snimiti bilo gde.. ne kontam Aj ok neka trosi pare kod nas ali smesno mi

  • beast from the East

    30. septembar 2013 | 19:02

    smlatila pare na divlje taxi-je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA