Mis sveta se slikala u toplesu, ostaje bez krune? (FOTO)

Zvanično najlepša žena sveta slikala se pre godinu dana u golišavom izdanju, što se kosi sa pravilima planetarnog takmičenjima u kome je juče pobedila

  • 6

Filipinka Megan Jang, pobednica izbora za Mis sveta za 2013. godinu, našla se u centru skandala pošto je ustanovljeno da se slikala u toplesu, što se kosi sa pravilima ovog takmičenja i zbog čega bi mogla da ostane bez krune.

 

Naime, ova lepotica se 2012. godine je pozirala za magazin "Rogue" u obnaženom izdanju kao deo bikini kampanje, a na nekoliko fotografija vidi se da ne nosi gornji deo kupaćeg kostima.

 

Dok su neki ogorčeni zbog toga i zahtevaju da se Megan Jang oduzme primat najlepše na planeti, iz filipinskog tabora tvrde da se radi o "prljavoj kampanji".

 

 

Međutim, kako tvrde strani mediji, sporne golišave fotografije ne sadrže eksplicitnu golotinju, što se i može i videti na fotografijama ovde.

 

Inače, ovo nije prvi slučaj navedenog tipa, 2010. godine Aleksandra Mils iz Sjedinjenih Američkih Država zadržala je titulu najlepše na svetu iako je na internetu ustanovljeno da ima golišave fotografije.

 

Za sada, Megan Jang iz Filipina ostaće Mis sveta za 2013. godinu.

 

Da podsetimo, takmičenje za najlepšu ženu sveta održano je na indonežanskom ostrvu Bali. Za prvu pratilju izabrana je Marin Lorfelin iz Francuske, a za drugu Naa Okaili Šuter iz Gane.

 

Naša misica, Aleksandra Doknić iz Požarevca, i pored velikog broja glasova na internetu, nije uspela da se plasira u Top deset, odnosno, takmičenje je završila već u prvoj fazi.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jokica

    29. septembar 2013 | 17:31

    I??? Gde je ovde TOPLES,tj.gde su nage grudi?Potpuno je smesno.Devojka jeste od ovih 6.bila najlepsa,pobeda je zasluzena.Ne znam samo sta ce tu Mis Gane,Spanije...Potpuno nepravedno su tu upale!Nasa Aleksandra je morala u prvih deset,ipak,imala je ogroman broj glasova!Za to smo sami krivi,niko se nije zainteresovao da ispromivise taj izbor i uzme licencu za prenos,da ne pominjem to sto mi Srbi tradicionalno glasamo protiv svog predstavnika!Steta,imali smo ove godine lepu sansu.

  • Pasha

    29. septembar 2013 | 17:55

    Nidje veze...iako je bila u toplesu nije ih pokazala, jednom okrenuta na stranu, nista se ne vidi a drugi put u pjesku ...

  • Maki

    29. septembar 2013 | 21:30

    Ja ovde ne videh ni G od golih grudi. Eee ljubomoro, teska bolesti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA