Ovakav seks vole holivudske glumice!

- Volim da budem kažnjavana i "da dobijem po guzi", a vezivanje mi je skroz napeto. Sviđa mi se kada se to događa spontano - kaže popularna pevačica Rijana

  • 2

Seks je neiscrpna tema, posebno kada se radi o seksualnim iskustvima slavnih i poznatih. Ovoga puta slavne holivudske face bez ustručavanja i dlake na jeziku otkrivaju sve svoje škakljive tajne, od poza koje vole do seksi igračaka.

Anđelina Džoli nevinost je izgubila sa svega 14. godina, a kako je sama priznala u jednom intervjuu, to se dogodilo s njenim tadašnjim dečkom s kojim je u to vreme živela. Naime, Anđelina je imala prilično težak period u ranim godinama, a o svom prvom seksualnom iskustvu je rekla: U trenutku kada sam se želela da se osećam blisko sa njim, uzela sam nož i isekla ga, a onda je i on mene.

U drugom intervjuu, Džoli je otkrila neke detalje o svom seksualnom životu: Sviđa mi se osećaj dominantnosti, zbog toga se osećam sigurno, navodi Livejournal.com.

Pevačica Dženet Džekson voli da kupuje seksi igračke, čak i kada je u pratnji svog obezbeđenja. Dženet smatra da je stručnjak za to pa se ne ustručava da odabere i nekoliko sočnih noviteta i za svoje prijateljice.

- Često kupim hrpu stvari za prijateljice, poput dilda, jer, kada ste na putu, upravo vam takve stvari trebaju - otkrila je svojevremeno Dženet.

Glumica Pola Paton priznaje kako joj je ponekad vrlo teško da odvoji kvalitetno vreme za svog supruga, Robina Tikea, ali prema njenim rečima, kada imate lepe uspomene, to vas drži i imate inspiraciju za slanje škakljivih poruka.

Ova 37-godišnja seksi crnka otvoreno naglašava kako je seks vrlo važan za njihov brak, a s njom se slaže i njen suprug Robin.

- Trudim se da joj priuštim što više višestrukih orgazama. To se ne događa baš uvek, ali kada smo oboje tako dobro raspoloženi, tada se to i dogodi. Svakih nekoliko meseci uspevam da je potpuno izludim, a ja jednostavno obožavam kada ona totalno poludi u spavaćoj sobi - otkrio je Robin.

Tokom brojnih intervjua i pevačica Rijana je otkrila seksi tajne.

- Volim biti pokorna, to mi je u spavaćoj sobi doista zabavno. Činjenica da mogu biti "mala dama", a da mnome vlada nekako mi je totalno seksi. Volim da budem kažnjavana i "da dobijem po guzi", a vezivanje mi je skroz napeto. Sviđa mi se kada se to događa spontano. Ponekad se igrice s lisicama i bičevima preterano planiraju pa sve izgubi svoju čar. Još kada mora da ode u drugu prostoriju po bič… Radije bih da se posluži rukama - objasnila je Rijana.

Ona je tako jednom prilikom posetila i seks šop u Sidneju gde je kupila dve pune vrećice bičeva, dilda, poveza za oči. Rijana otvoreno priznaje i kako često partneru pošalje golišavu fotku i da je veliki fan takve vrste dopisivanja, dok joj Skajp za taj oblik komunikacije baš i nije tako drag.

Zoe Saldana jako voli seks, i još puno toga. Svojevremeno je izjavila: U seksu volim sve što je teško, strastveno i ekstremno.

Zoe priznaje i kako obožava određene seks poze:

- Volim misionarsku pozu, ali dobro mi je i kada sam na kolenima. Volim biti i gore, volim dogi stil ili stojećki - poručila je glumica.

(Telegraf.rs/ Izvor: 24sata.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДАШОНИ

    30. septembar 2013 | 09:59

    AНЂО ТВОЈЕ ЖЕЉЕ ДА СЕ СЕЧЕШ НОЖЕМ У СЕКСУ , ЈЕ ПОСЛЕДИЦА МНОГОБРОЈНИХ НАРКОТИКА КОЈИ ЈОШ КРУЖЕ ТВОЈИМ ВЕНАМА, ТО ПОКАЗУЈЕШ ТВОЈИМ НАСИЛНИЧКИМ ПОНАШАЊЕМ ПРЕМА СВОМ ЛИЧНОМ ОБЕЗБЕЂЕЊУ И СВИМ ЉУДИМА КОЈИ РАДЕ ЗА ТЕБЕ !

  • Hulk

    29. septembar 2013 | 23:16

    Andjo, kod mene bi uvek bila dominantna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA