Skarlet Johanson kandidat za Oskara iako se uopšte ne pojavljuje u filmu! (VIDEO)

Glumica u filmu pozajmljuje glas softveru Samanti u koju se glavni glumac zaljubljuje. Iako se nijednog trenutka fizički ne pojavljuje u filmu, uspela je da glasom dočara osobu od krvi i mesa, što "Vorner Bros" smatra vrednim nagrade

  • 1

Fatalna glumica Skarlet Johanson u novom filmu "Her" našla se u ulozi operativnog sistema budućnosti kojem pozajmljuje glas, ali se, pošto je softver, fizički ne pojavljuje u ostvarenju. Uprkos tome, ona će verovatno biti jedan od kandidata za Oskara za sporednu ulogu u filmu, budući da je njen lik izuzetno upečatljiv.

 

Ona svoj senzualni i opijajući glas koji dominira tokom celog filma daje Samanti, operativnom sistemu u koji se glavni glumac, koga tumači Žoakin Feniks, zaljubljuje.

 

 

Kritičari su nakon nedavne premijere ovog filma istakli da bi nominacija Skarlet za Oskara bila revolucionarna, jer je ona uspela samo glasom da napravi osobu od krvi i mesa, što je impresivno za jednog umetnika.

 

Produkcijska kuća "Vorner Bros" i producent filma Megan Elison najavili su snažnu medijsku kampanju tokom koje će zahtevati da Skarlet Johanson bude nominovana za Oskara, dok će ovo biti jedan istorijski momenat, s obzirom na to da ovakve uloge obično pubilka i kritičari ignorišu.

 

Poslušajte kako zanosna glumica zvuči kao Samanta:

 

 

(J. J./huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA