BESAN DEČKO JELENE JOVANOVIĆ: Ulazim na "Farmu" da joj rasturim vezu s Edinom! (FOTO)

- Ja joj se divim, iskreno. Treba devojka stvarno da bude u stanju da se ljubi sa čovekom koga je upoznala pre mesec dana pred milionskim auditorijumom, a pritom je svesna da je gledam - kaže Aleksandar Marinković Japa

  • 18

Dok se Jelena Jovanović i Edin Škorić sve više zbližavaju i ne kriju svoja međusobna osećanja, pevačicin dečko Aleksandar Marinković Japa, koji će, kako navodi "Alo", u narednih nekoliko dana ući na "Farmu", kaže da je razočaran Jeleninim ponašanjem i da više ne želi da čuje za nju.

Međutim, to ga neće sprečiti da na imanju da sve od sebe da rasturi vezu između Edina i Jelene, a kako navodi jedan od Marinkovićevih prijatelja, on će, ako uspe da ispuni ovaj zadatak, ostati na "Farmi" i boriti se za nagradu od 50.000 evra, a istovremeno će se osvetiti Jovanovićevoj.

Japa ne krije koliko su ga pogodili poljupci i milovanja Jelene i Edina.

- Jelena i ja sa poznajemo već šest godina, a poslednjih godinu dana smo nerazdvojni. Snimili smo 20 epizoda serije "Savršen dan". Snimili smo i istoimenu reklamu i ja sam poslednji čovek sa kojim se pozdravila pred ulazak u rijaliti, u koji sam joj ja sredio da uđe. Čak sam joj i stvari spakovao pred ulazak. Zbog svega toga ne mogu da verujem da me Jelena u "Farmi" nijednom nije pomenula, a kamoli pozdravila. Toliko o vezi između mene i nje. Imao sam drugačije mišljenje o njoj pre ovog rijalitija, ali shvatio sam da su neki ljudi zarad popularnosti u stanju za pet dana da zaborave ko su, kako su tu došli i da život pre i posle "Farme" ne postoji za njih i da zaboravljaju ljude koji su im nekada u životu značili. U budućnosti ne vidim Jelenu u svojoj blizini ni kao poslovnog saradnika. Ona je za mene veliko razočaranje - priča Japa, i dodaje:

- To što se Jelena smuvala sa Edinom samo potvrđuje moje pređašnje reči - da je ona čovek koji može za pet dana da zaboravi svoj život pre "Farme". Ja joj se divim, iskreno. Treba devojka stvarno da bude u stanju da se ljubi sa čovekom koga je upoznala pre mesec dana pred milionskim auditorijumom, a pritom je svesna da je gledam. Verovatno je našla ono što je tražila. Ne želim da po njenom izlasku komuniciram sa njom - zaključio je Marinković.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maca

    18. oktobar 2013 | 13:01

    Prijatelju klasicno te iskoristila da dodje do cilja, sta ti nije jasno, sledeci put nadji neku finu koja se ne slika gola i nema ambicije da udje na Farmu, mozda budes imao vise srece!

  • Misic

    18. oktobar 2013 | 13:14

    Ona sa ovim ma daaaaj

  • slava

    18. oktobar 2013 | 15:38

    bas me cudi, ovako lep dasa, hehe.... pa ovog ni majka ne moze da voli...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA