Kako Seka Aleksić imitira Lepu Brenu? (VIDEO)

Pevačica je u radio-emisiji ispričala kako se jednom prilikom predstavila kako Lepa Brena preko telefona kako bi dobila karte za njen koncert

  • 7

Seka Aleksić je nedavno promovisala svoj novi singl "U mraku" na radiju "Pingvin", gde se raspričala o svom odnosu sa suprugom Veljkom, ali i tome kako se jednom prilikom predstavila kao Lepa Brena!

Naime, Seka je prilikom koncerta vlasnice "Granda" u "Areni" htela da dobije karte, međutim, Brena je bila u inostranstvu, te je Aleksićeva pozvala sekretaricu u "Grandu" i predstavila se kao ona.

- Daj, molim te, Dejana, daj onoj Seki Aleksić karte, stvarno me nervira, daj joj dvadeset karata! I spustim slušalicu - ispričala je pevačica, koja je ovom prilikom oponašala glas svoje koleginice.

Uz to, ona je u emisjiji "Dan sa Lejlom" otkrila kako u braku sa Veljkom nije uvek sve po njenom! Iako često u njenim spotovima glumi neki poželjan macan, Seka otkriva da bi volela da to bude baš njen suprug, ali da on to ne želi.

- Ne mogu više da ga molim! Glumio je jednom i to mu se ne sviđa i šta ja tu da radim - objasnila je Aleksićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • daDo

    28. novembar 2013 | 18:55

    Nikad nije bila pametna ali je ćutala pa nismo znali. Sad se od njene gluposti ne da živeti. Te blog, te tviter, te vidi što sam vitka i zgodna, te vidi što sam puna para, te vidi što sam humanitarna. Ajde beži.

  • US hater

    28. novembar 2013 | 16:48

    Ista ORO

  • Josta

    28. novembar 2013 | 19:24

    Xaxa Oro je Za Seku Doktor Nauka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA