MAJA NIKOLIĆ LAŽE? "Verenik" pevačice: Ne znam ko je ona!

Izvesni Alen Savić koji živi i radi u Holandiji kaže da nikada pre navodne veridbe nije čuo za sprsku pevačicu

  • 0

Pevačica Maja Nikolić nedavno je otkrila da će u martu treći put stati "na ludi kamen". Iako nije želela da otkrije identitet svog izabranika koji živi i radi u inostranstvu, na kraju je javnost ipak saznala ko je budući suprug. Reč je o tridesetčetvorogodišnjem Alenu Saviću koji već 17 godina živi i radi u holandskom gradu Herlen kraj Mastrihta.

Ipak, Alen navodi da nikada pre navodne veridbe nije čuo za pevačicu. Savić je ispričao kako se upoznao sa "budućom suprugom".

- Zaista nisam imao pojma ko je ona. Da sam je video ranije, sigurno bih se i tada zaljubio u nju. Uvek sam se užasavao namrgođenih, nezadovoljnih žena i zaključivao da mi treba žena koja je sušta suprotnost tome, a Maja to jeste. Nema lepšeg početka dana nego uz njenu pesmu - rekao je Alen Savić.

Izgleda da se priče pevačice i biznismena ne poklapaju. Maja navodi da je to bila ljubav na prvi pogled, dok Alen kaže da pre priče o famoznoj veridbi nije čuo za srpsku pevačicu.

(A. Č./ Vestionline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA