BRITANAC GERI OLDMAN AMERIKANCIMA: Smučili ste nam se! (VIDEO)

Britanski glumac preneo je Amerikancima, povodom njihovog praznika Dana zahvalnosti, poruku Britanaca

  • 1

Britanski glumac Geri Oldman je u skeču emitovanom u emisiji američkog tok-šou voditelja Džimija Kimela poručio da mu je "drago što Amerikanci više nisu Britanci". Stojeći u klasičnom američkom domu, okružen večerom za Dan zahvalnosti, Oldman je rekao da Britanci ne podnose Amerikance.

- Zdravo, ja sam Englez Geri Oldman i imam specijalnu prazničnu poruku za moje američke prijatelje. Ove godine, dok uživate u vašoj godišnjoj gozbi za Dan zahvalnosti, razmotrite ovo: vređate nas. Ne samo da ste pobegli iz naše zemlje da ne bi plaćali poreze koje sada svojevoljno plaćate, već nam to trljate na nos orgijom prežderavanja - rekao je Geri na početku.

- Kapiramo, zahvalni ste što ste nas se rešili, ali znate šta? Nama je drago što više niste Britanci. Naseljenici su bili najveće kmeze u istoriji. Pa, odje*ite vi, gomilo cmizdravaca! - poručio im je Odlman pre nego što je uništio celu gozbu iznetu na sto ispred njega i završio skeč salutiranjem i pozdravom "Neka Bog čuva kraljicu!"

(A. Č./ The Independent)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemunac

    29. novembar 2013 | 14:01

    Nama ste se smucili i jedni i drugi...isti sljam...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA