SKANDAL: Miloš Bojanić i Maja Nikolić oslobođeni optužbe da su vređali Jevreje! (VIDEO)

Viši sud u Beogradu oslobodio optužbe dvoje pevača za uvrede u rijalitiju "Dvor", pod obrazloženjem da se njihove više nego jasne izjave da mrze Jevreje nisu odnosile na sve pripadnike Jevrejske zajednice

  • 10

Pevači Maja Nikolić i Miloš Bojanić oslobođeni su danas u Višem sudu u Beogradu optužbi da su tokom učešća u rijalitiju "Dvor" vređali Jevreje. Iako su tvrdnju da ne vole Jevreje izgovorili u direktnom prenosu (pogledati video), a njihove izjave je osudila kompletna srpska javnost i sama Jevrejska zajednica u Srbiji, sud je odlučio da nisu krivi, je "nisu mislili na sve Jevreje".

Podsetimo, pevačica je tokom igre "suđenje" rekla da ne voli Jevreje, a na njene reči se nadovezao Bojanić, koji je dodao da su Jevreji bombardovali Srbiju uranijumom i da su krivi za širenje raka.

Sud je tokom postupka, koji je trajao dve godine, utvrdio da su oni to izgovorili tokom svađe u rijalitiju i da se to nije odnosilo na celu jevrejsku zajednicu.

Maja je presudu dočekala s osmehom, dok se Miloš prilikom izlaska zahvalio sudiji.

- Hvala Vam, imam poverenja u pravosuđe i državu Srbiju - rekao je Bojanić.

Pogledajte momenat kada Maja jasno kaže da mrzi Jevreje:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    29. novembar 2013 | 16:14

    Ti koji su nas bombardovali su krivi za epidemiju kancera u Srbiji,nadam se da ce ih isto snaci jednog dana,i nad popom ima pop,a sta su izjavljivali olosi nije puno bitno,u Srbiji jedino nesmes da budes Srbin,a za to smo sami krivi.

  • Drnd

    29. novembar 2013 | 17:03

    Ja ne simpatisem Maju nikako ali ona na ovom snimku nije rekla da mrzi jevreje vec da ih ne voli. A to je velika razlika. Svako od nas ima pravo da nekog voli ili ne voli sve dok to ne ugrozava prava te osobe ili zajednice bilo kog oblika.

  • max

    29. novembar 2013 | 17:47

    Kako lupateeee... uvredila Jevreje zato sto je rekla da ih nevoli? To nije uvreda.. I presuda je ispravna...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA