NIKOLA IZ X FACTORA: Voleo bih da mi Kristina bude mentor! (VIDEO)

"Dobiti potvrdu da ste odličan pevač od nekoga ko se profesionalno bavi muzikom i ima veliku karijeru iza sebe je fantastično i mnogo mi znači", rekao je mladić iz Negotina

  • 4

Nikola Stanojević, osamnaestogodišnji mladić iz Negotina, skrenuo je na sebe pažnju javnosti svojim emotivnim izvođenjem balade Bruno Marsa "When I Was Your Man" u popularnom takmičenju "X Factor", a na njegov talenat nije ostao imun ni četvoročlani žiri.

Željko Joksimović, koji inače retko daje komplimente, ovom simpatičnom mladiću je odmah aplaudirao, i rekao: "Bravo profesore! Odlično, odlično, odlično!", dok je Kristina izjavila da se "zaljubila u njega".

Nikola posle nastupa sabira utiske i skromno kaže:

- Moram da priznam da se samog nastupa ne sećam dobro, verovatno od treme. Željko me je baš iznenadio svojim komentarom. Bio sam u šoku, nisam mogao da verujem šta je rekao. Dobiti potvrdu da ste odličan pevač od nekoga ko se profesionalno bavi muzikom i ima veliku karijeru iza sebe je fantastično i mnogo mi znači! - rekao mladić iz Negotina.

Nikola priznaje da se na komentar Kristine Kovač malo postideo:

- Kristina je, takođe, jedan vrhunski muzičar i smatram da je vrlo objektivna u ocenjivanju. Mislim da je njene simpatije teško dobiti. Njen komentar mi je jako prijao, ali priznajem da sam se malo postideo. Verujem da će Kristina sa svojim kandidatima raditi vrlo intenzivno kroz dalje takmičenje, ja je veoma cenim i čini mi se da je u privatnom životu jedna pozitivna, pametna i komunikativna osoba koja ume da radi sa mladim talentima, zbog čega bih voleo da mi ona bude mentor! - bio je iskren ovaj talentovani momak koga ćemo videti i u sledećoj fazi takmičanja "boot camp".

Pogledajte još jednom nastup Nikole Stanojevića u "X Factoru"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    29. novembar 2013 | 19:34

    Dok nisam otvorio vest da je pročitam do kraja, mislio sam da želi da mu bude devojka! :D Hahaha

  • Bravo

    30. novembar 2013 | 10:56

    Decko peva odlicno stvarno...ali ono kad ga obuces u skupo odelo pa ima da rastura haha

  • StRes

    30. novembar 2013 | 04:46

    Voleo bi da mu ona bude mentor... Pa izgleda da ovaj decko nije prošao boot camp jer je već snimljen i deo u "njihovim kućama" (od od mentora)... Već se zna da je Kiki mentor devojkama, jer je bbc izbacio reportažu o tome... :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA