FILIP: Stanija i ja smo raskinuli! (VIDEO)

"Ostali smo u korektnim odnosima, kao dvoje normalnih ljudi... Jednostavno, ovako je najbolje za nas", rekao je Panajotović u emisiji "Priča se, piše se" televizije "Pink"

  • 0

Filip Panajotović otkrio je u emisiji "Priča se, piše se" televizije "Pink" da više nije u vezi sa Stanijom Dobrojević. Mladi maneken istakao je da su njih dvoje trenutno u fazi raskida i da su ostali u korektnim odnosima.

- Ja nisam čitao novine, stvarno. Nismo se oglašavali ni ona ni ja. Naiskrenije, mi jesmo raskinuli. Trenutno nismo zajedno. Ostali smo u korektnim odnosima, kao dvoje normalnih ljudi. Dešavaju se i svađe i rasprave, raskidi i mirenja. Trenutno jesmo u fazi raskida. Nismo odgovarali fanovima da se ne bi osećali uvređenim, ja im se ovom prilikom izvinjavam... Jednostavno, ovako je najbolje za nas - rekao je Filip u emisiji televizije "Pink".

Na pitanje voditeljke Ene Popov da li Stanija i on imaju nameru da se pomire, Panajotović je odgovorio sledeće:

- Ne bih to da komentarišem. Meni je najbitnije da je od mene sve bilo od srca. I dalje volim tu devojku, i dalje emocije postoje između nas - zaključio je maneken.

Stanija Dobrojević nije odgovarala na pozive Telegrafa.

Filipovo izlaganje pogledajte od 18:25 minuta snimka:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA