TLZP: Goca Tržan kao Kristina Agilera pobednik 8. emisije! (FOTO)

Genijalni takmičari još jednom su pokazali svoje umeće u imitacijama, a žiri je saglasan da je ovo bila najbolja epizoda do sad

  • 15

Ove subote, šou "Tvoje lice zvuči poznato" otvorila je i pobedila pevačica Goca Tržan spektakularnim nastupom i numerom Kristine Agilere "Show me how you Burlesque". Energija, moćan glas, originalna scenografija i sjajni plesači podigli su publiku i žiri. Sergej je bio oduševljen.

- Bez komentara sam. Digla si letvu visoko, ne znam šta će da rade ovi posle tebe" prokomentarisao je Sergej, specijalni član žirija koji je Gocin nastup pozdravio vriskom.

Ivan je rekao da je Goca ostavila jak utisak na ceo žiri.

- Ti jesi bila malo bucnuta Kristina Agilera i ovo je bio tvoj nabolji nastup do sada, omogućio ti je da iskažeš sve svoje talente, bilo je perfektno".

Prošlonedeljni pobednik Skaj Vikler vrhunski je skinuo Akija Rahimovskog. Divna intepretacija balade "Jesen u meni" i romantični ples baletskih igrača nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Atmosferu je u potpunosti zapalila Sara Jovanović kao vatrena Šakira. Stas, glas i zavodljivi ples kolumbijske zvezde, Sara je verno dočarala.

- Odličan nastup Saro, umetnost je odigrati Šakiru na taj način. Ti si skunula njenu boju glasa što je teška stvar, a posebno što si te pokrete tako dobro uradila - prokomentrisala je Katarina.

Sergej je kao i obično bio veoma duhovit.

- Ovde sam najviše dobio osobu koja se imitira. Stvarno sam fasciniran kako si je skinula i imala si istu boju glasa kao ona. I što se plesa tiče, tvoja karlica mi zvuči poznato. Ne znam šta bih više rekao osim da ćemo imati dugu i tešku noć - rekao je Sergej.

Ana Kokić dobila je još jedan težak zadatak, da imitira Kaliopi i peva "Bato".

Scenu su potom preuzela dva Majkla Džeksona, Tamara Dragičević i Aleksa Jelić. Miks najvećih hitova kralja popa, fantastična koreografija i sjajni plesači kreirali su sjajnu energiju na sceni. Žiri je upotpunio atmosferu sa maskama zombija tokom izvođenja numere "Triler".

I pored povrede butnog mišića, Tamara je kao pravi profesionalac odigrala čuveni Moonwalk, a Ivan se ponudio da je "ljubi da prođe". Sergej je pohvalio Aleksin ples, dok je ostatak žirija bio oduševljen.

Nakon štikli, Knez ponovo u koži muškog izvođača, ovog puta Saše Matića, a pevao je predivnu baladu "Kad ljubav zakasni". Sergej se raspametio i rekao da je crnogorski pevač njegov favorit.

Usledila je prava poslastica, Boris Milivojević kao Ana Kokić, numera "Idemo na sve", koja je kroz osmeh prokomentarisala "ovo je moj najbolji nastup do sada". Osim urnebesne imitacije, svima su zapale za oko Bokijeve napućene, jarko crvene usne.

- Ti si jedan od najvećih šoumena koje sam imao prilike uživo da gledam i ostajem pri tom stavu. Kada je za tebe zadatak dovoljno intresantan, ti maskimalno uđeš u to i pokidaš. Toliko sam oduševljen tvojim talentom, ovo je bilo tih sto grama zabave koje mi je falilo do ovog trenutka -rekao je Ivan.

Sneki je nastupila pesmom "Noćas mi srce pati" od Silvane Armenulić. Sergeju se dopalo kako je to Sneki iznela, toplo i divno iako je želeo da čuje možda neku težu pesmu poput "Rane moje".

Šou je zatvorio Željko Šašić imitacijom Milana Mladenovića "Ti si sav moj bol". Željko je dao sve od sebe da glasom i izrazom dočara legendarnog rokera ali Sergej nije bio zadovoljan.

- Ti si razvalio Acu Lukasa i Boru Čorbu, ovo nisi razvalio. Ovo nije loše ali sigurno slabije od svih tvojih dosadašnjih izdanja, to je moje skromno mišljenje - rekao je Sergej, a Katarina se složila sa njim.

Pre glasanja, Sergej je apelovao da se nagrada dodeli maloj Uni Savić kojoj je neophodna transplatacija koštane srži. On je zamolio i gledaoce da se pridruže akciji jer je intervencija hitna:

SMS: 2205 ili

Žiro račun: 205-9011005219862-38.

Ivan Ivanović se odmah priključio Sergejevom apelu i lično donirao još 100.000 dinara porodici Savić.

Ko će koga imitirati sledeće nedelje:

Željko - Sneki

Ana - Fergie

Skaj - Dino Dvornik

Sneki - Karolina Gočeva

Aleksa - Nataša Bekvalac

Knez - Mary J Blige

Tamara - Joel Grey

Sara - Liza Minnelli

Boris - MC Hammer

Goca - Bono Vox

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    30. novembar 2013 | 22:31

    Ma Boris treba da pobedi hahaha :))

  • ninom

    30. novembar 2013 | 23:39

    Ana kokic je fantasticno otpevala, ali mi se cini da joj ziri nije bas naklonjen.

  • Sandrita

    30. novembar 2013 | 22:38

    Kako dobra epizoda! Aleksa je zaista sjajan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA