SEVE BRANI GEJEVE: Da li želite da neko odlučuje o vašem telu?!

"Homoseksualci su, nažalost, ionako naučili živjeti u ilegali i skriveni. Najviše će izgubiti žene jer sutra će neko u vaše ime odlučivati o zabrani pobačaja i zabrani vantelesne oplodnje. Razmislite da li želite da neko drugi odlučuje o vašem telu, vašem životu i izboru?", napisala je pevačica

  • 8

Severina Vučković još jednom je pozvala sve svoje fanove da se na današnjem referendumu u Hrvatskoj izjasne protiv izmene dosadašnje definicije braka, po kojoj bi se on opisao kao zajednica muškarca i žene, isključujući sve druge oblike saputništva.

Hrvatka zvezda se ovaj put poslužila i mudrim rečima velikog britanskog govornika Vinstona Čerčila i svoje razmišljanje o učešću na referendumu poistovetila sa njegovim o odlasku u rat.

- Za sve one koji se dvoume da li da izađu na referendum: "Ponekad idemo u rat jer smo potpuno sigurni da ćemo pobijediti; idemo u rat i kad je ishod sasvim neizvjestan; a ima smisla ići u rat i kada je potpuno sigurno da ćemo biti poraženi, jer je puno bolje časno i ponosno poginuti, nego dugo živjeti kao kukavica i hulja" Winston Churchill - napisala je pevačica motivišući citat, a zatim dodala:

- Homoseksualci su, nažalost, ionako naučili živjeti u ilegali i skriveni. Najviše će izgubiti žene jer sutra će neko u vaše ime odlučivati o zabrani pobačaja i zabrani vantelesne oplodnje. Razmislite da li želite da neko drugi odlučuje o vašem telu, vašem životu i izboru? Ili ćete i vi otići u ilegalu zajedno sa homoseksualcima? - napomenula je Vučkovićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bumerang

    1. decembar 2013 | 11:57

    PROTIV manjine koja siluje vecini,a nasla se ova da prodaje pamet lip je uzor mladima,ona koja uskracuje svome sinu da vidja oca prica o pravima,pa mislim to je tragikomicno

  • Bojan

    1. decembar 2013 | 12:05

    Ti ženo samo znaš dobro da "glumiš." Ostalo ti stvarno neide od ruke..

  • paprika

    1. decembar 2013 | 13:20

    Ajde pornicarko ne palamudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA