GIPKA: Zategnuta Bijonse se vere po drveću u bikiniju! (FOTO)

Pevačica se vešto popela na drvo gde je izazovno napućila usne, dok je najviše pažnje kod obožavalaca privuklo njeno vitko, mišićavo telo

  • 2

Pop ikona Bijonse uskoro privodi kraju svetsku turneju "Mrs Carters Show", a između koncerata je odlučila da se sa prijateljima odmori na Jamajci, ali i da sve svoje obožavaoce počasti kadrovima svojih fascinantno zategnutih oblina u bikiniju.

Kako pevačica danonoćno vežba zbog brojnih koncerata štirom planete, jasno je kako ima savršeno oblikovane trbušnjake i zategnute noge. Koliko je u dobroj formi potvrđuju i slike na kojima se tamnoputa diva vešto vere po drveću.

Ovom prilikom je pop diva zavodljivo napućila usne dok se bosa pela na drvo u majici i kupaćim gaćicama.

Nakon odmora, Bijonse se uputila u Los Anđeles, gde je održala spektakularan koncert u "Staples centru", a njen nastup nisu propustile brojne zvijezde kao što su Keli Ozburn, Džesika Alba, Vitni Port i drugi.

Vatrena pevačica svoju turneju, koju je započela u Beogradu u aprilu, završiće 22. decembra velikim koncertom u Njujorku.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA