Bajaga najavio iznenađenja za koncert u Novom Sadu! (VIDEO)

Ulaznice za nastup Bajage i Instruktora u velikoj dvorani "Spens-a" u prodaji su po promotivnim cenama od 800 dinara za parter i 1.000 dinara za tribine

  • 0

Bajaga i Instruktori pripremaju iznenađenja za posetioce koncerta koji će biti održan 27. decembra u Novom Sadu, a Momčilo Bajagić pozvao je danas fanove da na zvaničnoj Fejsbuk strani benda šalju predloge pesama koje bi želeli da čuju u dvorani Spens!

 

- Ova godina je za nas bila više nego uspešna i planiramo da je završimo na spekakularan način! Mislim da će takav biti koncert u Novom Sadu. Spremićemo za njega razna iznenađenja, koja naravno sad neću otkrivati, ali voleo bih da to ne bude običan koncert, već da ostane svima u dobroj uspomeni - rekao je Bajaga.

 

Na konferenciji koja je okupila brojne novinare u četvrtak popodne u "Radio Cafeu" u Novom Sadu, Bajaga je podsetio da je njegov bend od izlaska CD-a "Daljina, Dim i prašina" u junu 2012. godina do sada održao brojne izuzetno uspešne koncerte u regionu - pomenimo samo ovog leta zagrebačku "Šalatu" pred preko 6.000 i beogradski Kalemegdan sa oko 30.000 posetilaca - i naglasio da očekuje da će u Novom Sadu 27. decembra biti "veliko finale te turneje, a koncert dugačiji od svih ostalih".

 

 

Upitan da li će svirati pesmu "Stari put za Novi Sad", po kojoj je i nazvan koncert 27. decembra u Spensu, Bajaga je rekao:

 

- Mnogo puta sam prošao tim putem, i iz zezanja sam rekao mojim iz benda da možda ne bi bilo loše da krenemo tim putem na koncert. Zanimljiviji je za vožnju. To me asocira na neko vreme s početka osmadesetih, kad je neki ozbiljan bend mogao da odsvira 50 nastupa po Vojvodini. Svi su išli starim putem za Novi Sad. Mislim da ćemo i mi ovaj puta tako doći i sigurno odsvirati tu stvar - naveo je Bajagić.

 

Bajaga je ove jeseni komponovao muziku svoj prvi mjuzikl "Ženidba i udadba", po istoimenom delu Jovana Sterije Popovića, a u izvedbi beogradskog "Pozorišta na Terazijama", iz kojeg je nedavno izdvojen singl "Mladost".

 

- Ta pesma nije bila u planu da je sviramo, ali inače imam dobru ideju, s obzirom da ovih dana užurbano radimo na programu za novosadski koncert, da pozovem fanove da na naš Fejsbuk pošalju predloge šta bi mogli da sviramo 27. decembra. Gledaćemo da nešto od toga i usvojimo. Ako bude veliko interesovanje za 'Mladost' - svraćemo i nju! - naglasio je Bajaga.

 

Ulaznice za koncert Bajage i Instruktora u velikoj dvorani Spens-a u prodaji su po promotivnim cenama od 800 dinara za parter i 1.000 dinara za tribine, na blagajni Spens-a i preko mreža Gigstix i Eventim.

 

Pogledajte šta je između ostalog rekao Bajaga na konferenciji ua medije u Novom Sadu

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA