Pogledajte koncert Metalike na Antarktiku! (VIDEO)

Tokom nastupa pod nazivom "Freeze 'Em All", koji je održan u polarnoj bazi "Karlini", američki metalci su izveli i velike hitove "One", "Master Of Puppets" i "Enter Sandman"

  • 2

Kao što su i obećali, članovi benda "Metalika" su u nedelju održali koncert na Antarktiku, a svirci u argentinskoj polarnoj bazi "Karlini" je, ako ne računamo koloniju od oko 16.000 pingvina, prisustvovalo stotinak ljudi, među kojima je bilo i dvadesetak najsrećnijih fanova koji su ovo putovanje osvojili na nagradnom konkursu!

Američki metalci su tokom nastupa, koji su prigodno nazvali "Freeze 'Em All", kao ledenu varijantu čuvenog albuma "Kill 'Em All", odsvirali velike hitove "One", "Master Of Puppets" i "Enter Sandman", a nakon koncerta koji je trajao sat i deset minuta Džejms Hetfild i drugovi su izjavili da je energija bila neverovatna, kao i da su presrećni što im se pružila prilika da sviraju na ovako neobičnom mestu.

Ovako je "Metalika" prašila na Južnom polu:

(Telegraf.rs/ Time.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bogdanPFC

    10. decembar 2013 | 12:09

    Mene je sramota da citam jetset, gde jednu metaliku stavljate u jetset sa ostalim kvazi zvezdama, natasa bekvalac, seka aleksic itd... Ovo je jedan mega bend koji je osvojio publiku svojim pesmama i zato im mnogo hvala. Na srecu smo imali cast da ugostimo 2 puta ovaj bend u Beogradu i drago mi je sto sam bio deo tog spektakla.

  • Black Crowe

    10. decembar 2013 | 12:01

    Kakvo pros.....nje!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA