ADILOVA MAJKA: Džej je narkoman i notorni alkoholičar!

- Moj sin nije tukao Anu. Džeju je verovatno ponestalo para za drogu, pa je prodao tu priču novinama - kaže Džemila Maksutović

  • 18

Izgleda da se porodični sukobi u porodicama Maksutović i Ramadanovski zaoštravaju, a sada se oglasila i Adilova majka Džemila koja je izvređala Džeja kojeg je nazvala narkomanom!

Adil nije tukao Anu. To su sve budalaštine i notorne laži onog narkomana i alkoholičara Džeja. Verovatno mu je ponestalo para za drogu, pa je prodao tu priču novinama - ispričala je Džemila Maksutović, a njena izjava je naročito naljutila Džejovu ćerku Anu, koju je Adi navodno divljački pretukao pre nekoliko dana.

- Kako je nije sramota?! Ona je razlog svih naših svađa i razmirica. Bila je tu i kada me je tukao! - ljutito je prokomentarisala odgovorila Ana Ramadanovski, a Džej je Džemili odgovorio sledećim rečima.

- Napišite da sam ovako rekao: Znam da je Džemila jedan intelektualac i verujem da tako nešto nikada ne bi kazala.

(Telegraf.rs/ izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzeki

    12. decembar 2013 | 14:07

    A dok se jelo i pilo i kada je tvom sinu isti taj Dzej pravio karijeru onda je bio dobar!! A sada je Alkos i narkos . Sram da vas je i tebe i tvog sina nasilnika

  • 000

    12. decembar 2013 | 13:02

    Najava za novi film Emira Kusturice...

  • lila

    12. decembar 2013 | 14:54

    Da nije bilo tog narkomana i alkosa za tvog sina niko ne bi ni čuo. Iz ovakvih izjava se vidi ko je sina naučio da bije ženu. I mamu treba uhapsiti .Jadna smo mi zemlja ako si ti intelektualac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA