ŽELJKO POBESNEO: Kristina, gledaj svoja posla i svoje takmičare!

"Žena ovo napiše i ostane živa! Poručio bih joj da gleda svoja posla i svoju grupu takmičara, kako se ne bi desilo da im karijere traju kao i grupi "Peti element"", napisao je ogorčeni pevač na svom Fejsbuk profilu

  • 10

Varnice između Željka Joksimovića i Kristine Kovač pršte od početka "X Factora", a netrpeljivost sudija popularnog takmičenja probila okvire ovog muzičkog formata i nastavila se na društvenim mrežama kada je pevač otovreno rekao koleginici da se ne meša u njegov mentorski posao i da brine o svojim kandidatima!

Česte nesuglesice između ovo dvoje pevača publika je mogla da vidi iz nedelje u nedelju, a kap je izgleda prelila čašu kada je Krisrina podržala Danijela Kajmakovskog uz komentar da će iskritikovati Željka ukoliko bude pogrešio u radu sa njim. Joksimović ovu opasku koleginice nije oprostio već je na društvenim mrežama uzvratio istom merom.

- Žena ovo napiše i ostane živa! Pa, da li je moguće, obraćati se takmičaru rečenicom koja u prevodu znači "Dragi Daniele, gde baš da zapadneš ti takav, kod njega onakvog, ali ne brini, ja ću držati stvari pod kontrolom i kritikovaću njega neukog, da slučajno ne pogreši u radu sa tobom"?! Ja mogu da pozelim Danielu i svim kandidatima u mojoj grupi, karijeru sličnu mojoj ili bilo koje osobe sa kojom sam radio, a Kristini Kovač, da gleda svoja posla i svoju grupu takmičara, kako se ne bi desilo da im karijere traju toliko dugo koliko karijera grupe "Peti element" - napisao je pevač na Fejsbuku i Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA