GEORGIEV NAPAO MARKA KONA: Znaju li ti kući da si peder, jadove jadni?!

Ogorčeni Vlado izvređao je na Tviteru kolegu Marka Kona samo zato što je čitao tekst u spornoj emisiji "Paparaco lov" povodom koje je pevač danima u sukobu sa "Pinkom"

  • 13

Poslednje epizoda "Paparaco lova" je uzdrmala javost, budući da je pevač Vlado Georgiev žestoko zaratio s ekipom koja radi ovu emisiju, ali i sa kolegom Markom Konom, koji u ovom formatu samo čita tekst!

Ogorčeni Vlado na Tviteru je opleo najpre po ekipi "Paparaco lova", zatim i po glavnom portparolu "Pinka" Darku Popoviću, dok je nekadašnjem evrovizijskom predstvniku rekao da je jadan!

- Koliko si jadan, jadove jadni, znaju li ti kući da si peder?! - napisao je crnogorski kantautor na društvenoj mreži, dok je Kon na ovo napisao: "No comment".

Da podsetimo, Georgiev je nedavno oteo kameru kamermanu ove emisije, polomio je i u delovima predao policiji, dok je ekipi "Paparaco lova" prekipelo kada policija nije reagovala na njegov postupak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maxima

    13. decembar 2013 | 13:51

    Ja razumem novinarsku solidarnost ali znam sta je novinarska etika. Ova emisija ima pravo da blati svakog na nacionalnoj frekfenciji. Dno dna. Jadan Vlado se samo brani jedinim sredstvom koje ima. Postali smo tabloidna zemlja zahvaljujuci takvim formama emisija I novina.

  • Blatobran

    13. decembar 2013 | 14:01

    Georgijev je u pravu...ovaj jeste derpe nema sta da se buni ...

  • Komentator

    13. decembar 2013 | 15:34

    Bravo Vlado! Care!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA