KRISTINA: Željko, ne osporavaj moj talenat i znanje!

Bezazleno "peckanje" sudija "X Factora" u toku emisije preraslo je u ozbiljan sukob na internetu kada su se Kovačevićeva i Joksimović posvađali oko jednog kandidata

  • 11

Sukob na društvenim mrežema između članova žirija "X Factora" Kristine Kovač i Željka Joksimovića nastavlja se i dalje!

Posle Željkovog tvita u kojem je poručio Kristini da se ne meša u njegov posao i gleda svoju grupu, Kovačeva se ponovo oglasila. Ona je putem svog Fejsbuk profila opomenula Joksimovića da ne narušava njen kredibilitet, talenat i znanje, i još jednom istakla da će se boriti za svoje takmičare.

Saopštenje Kristine Kovač prenosimo u celosti:

"Dragi Željko,

moram priznati da sam neprijatno iznenađena tonom tvog "saopštenja".

Obraćajući se tvom kandidatu, kao jednom od mojih favorita, još jednom sam, a u širom sveta prepoznatljivom duhu "X Factor" komunikacije, kroz benigno kolegijalno peckanje naglasila već odavno svima poznatu različitost naših ukusa, pristupa muzici i sistema vrednosti.

Ti si, sa druge strane, u prepoznatljivom duhu srpskih tabloida, pokušao da diskredituješ moj talenat, znanje i profesionalni kredibilitet.

Znaš, uspeh se ne meri samo brojevima. U supotnom bi mnogi manje talentovani od tebe ili mene bili kredibilnije sudije i mentori u "X Factor Adria".

Mera uspeha je i hrabrost da se iskreno boriš za ono u šta veruješ. Uspeh je i istrajnost da, uprkos svemu, ostaneš dosledan sebi, svoj i drugačiji. I svaki pokušaj da menjaš stvari na bolje, makar bio i neuspešan, je uspeh.

To je sistem vrednosti koji zastupam i pokušaću da ga prenesem na sve ove mlade talente kojima imamo privilegiju da budemo mentori. I zaista mi je iskreno žao što ne deliš moje mišljenje.

Topli pozdrav iz Srbije

Kristina Kovač"

Kristina je u izjavi za Telegraf rekla da nema ništa više da doda osim toga što piše na njenom profilu, kao i da jedva čeka put u Veliku Britaniju na finale njihovog "X Factora".

Da podsetimo, sukob je počeo tako što je Kristina javno, na Fejsbuku, podržala Danijela Kajmkovskog, koji je u Željkovoj grupi, tako što je napisala da će voditi računa o tome kako će Željko raditi sa njim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ona

    13. decembar 2013 | 17:09

    E pa draga Kristina nije lepo ni profesionalno da ti javno vec govoris ko ti je favorit. Ljudi mogu svakako da protumace to, kao i da vec u startu osporavas talente drugih koji su prosli. Opet se vraćam na pocetak i kazem nije ni lepo ni profesionalno da javno govoris ko ti je favorit.

  • Micko

    13. decembar 2013 | 16:10

    Nije ni chudo shto smo najgori narod na svetu! Ko je bio barem jednom u inoistranstvu zna dobro o chemu govorim...

  • perica

    13. decembar 2013 | 18:59

    Na stranu sto nevolim "joksimovicku" al on je bar nesto uradio tako da sam zapamtio neku njegovu pesmu a sta je ova Kristina Kovac uradila sem sto je cerka Kornelija Kovaca (svaka cast coveku na njegovom dosadasnjem radu) da bih imala argumenata da ulazi u raspravu sa Zeljkom!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA