Toni Cetinski devojku zaprosio preko novina!

"Dubravka, udaj se za mene", stoji na naslovnici sutrašnjeg izdanja hrvatskog magazina, dok će iznenađenje verovatno izostati jer su za prosidbu svi saznali pre nego što je časopis došao u ruke pevačeve izabranice

  • 1

Romantik Toni Cetinski našao je originalan način da zaprosi svoju devojku Dubravku Dujak, te je na naslovnoj strani hrvatskog izdanja magazina "Story" postavio sudbonosno pitanje!

Nakon osam meseci veze, pevač je smislio sjajan način da pokaže koliko je zaljubljen u svoju lepšu polovinu i preko novina odlučio da je pita da mu postane supruga.

- Dubravka, udaj se za mene! - stoji na naslovnoj strani sutrašnjeg izdanja ovog časopisa, čije će prvo izdanje na ruke dobiti upravo ona!

On je, uz ovaj romantični gest, svojoj izabranici u intervjuu izjavio ljubav i ispričao zašto želi da sa njom provede ostatak života.

Prosidba ipak neće biti iznenađenje za Tonijevu devojku, budući da su lepe vesti već obišle sve portale, i maltene svi pre nje saznali kako će je pevač zaprositi, dok će časopis u njenim rukama biti tek sutra.

(Telegraf.rs/Story.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA