TV NOVA POČELA SA RADOM: Najbolje serije, šou-programi i muzička takmičenja! (FOTO) (VIDEO)

Premijer Srbije Ivica Dačić i ambasador Nemačke u Beogradu Hajnc Vilhelm pritiskom na taster pustili su signal televizije koja će obilovati zanimljivim sadržajima

  • 13

Televizija "Nova" počela je sa radom, a kako bi privukla što veću publiku, prikazivaće ekskluzivne sadržaje, kao što je treća sezona najgledanije turske serije "Sulejman Veličanstveni", "Budva na pjenu od mora" i još mnogo zanimljivih šou- programa, kvalitetnih informativnih emisija...

Na svečanosti koja je upriličena povodom prikazivanja programske šeme i novih lica, signal televizije pustili su premijer Srbije Ivica Dačić i ambasador Nemačke u Beogradu Hajnc Vilhelm i potpredsednik Vlade Rasim Ljajić. 

Nemački investitor Bernt Matijas Ditel rekao je da je u pitanju bilo ulaganje vredno više desetina miliona evra, koja će omogućiti otvaranje 450 novih radnih mesta, i izrazio je uverenje da će televizija "Nova" biti korisna i za građane Srbije i za formiranje nove medijske slike.

Premijer Dačić, izrazio je zadovoljstvo zbog još jedne nemačke investicije u Srbiji, koja će, kako je kazao, biti još jedan most saradnje između dve zemlje.

Treća sezona serije "Budva na pjenu od mora" ima 40 epizoda, a stiže nam i nova dramska serija "Odeljenje" u kojoj glume Bojan Žirović, Igor Benčina, Anica Dobra, Marko Janketić, Boris Jager, Goran Šušljik i Dragan Petrović.

Pored kriminalističkog sadržaja, biće i mnogo humora, a turske serije zauzeće glavne termine. "Lovci na talente" je muzički šou-program koji će vas zabaviti.

Zanimljiv deo programa bio je kada je poznati nemački glumac Mark Keler, koji slama srca gde god se pojavi, zapevao čuveni hit našeg najboljeg pevača Željka Joksimovića "Nije ljubav stvar" i tako oduševio prisutne.  

Mark će glumiti u kriminalističkoj seriji "Tragovi", koja će se prikazati kroz 13 epizoda, a scenario su uradili Stevan i Staša Koprivica. Mladi glumac kroz Željkove pesme uči srpski jezik...

(A. Č./ M. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA