X FACTOR: Lukijan, Aleksa, Haris, Tamara, Ilma i Aleksandra u finalu! (FOTO)

Od njih 24, prvih šest je prošlo u sledeći krug takmičenja. Sledeće nedelje Željko i Kristina biraju svoje finaliste

  • 16

U "X factoru" je počela nova faza takmičenja "kuće sudija" gde će od 24 takmičara  dve epizode biti odabrano samo 12 koji nastavljaju takmičenje. U prvoj epizodi Emina i Kiki imaju težak zadatak da kao mentori izaberu po troje kandidata iz svojih grupa.

Na početku nove epizode videli smo kako su se takmičari grupe "Muškarci do 27" proveli u Istanbulu, gd su bili počasni gosti njihove mentorke Emine Jahović Sandal.

U ovoj grupi našli su se: Stefan Koković Aleksa Perović, Haris Ćato, Lukijan Ivanović, Petar Jojić i Miloš Bajat. Većina takmičara je prvi pu letela avionom, pa će im ovo uzbudljivo putovanje sigurno ostati u sećanju. Pošto su ovi talentovani momci proveli nekoliko dana u Istanbulu, vratili su se u srpsku prestonicu, zajedno s svojom mentorkom Eminom Jahović.

- Kompletno iskustvo vezano za "kuće sudija" je bilo fenomenalno! Drago mi je da su kandidati bili kod mene i zaista nisam želela da njihov prvi dolazak u Istanbul ostane u lošem sećanju i zato smo odluku doneli u Beogradu. Naravno, sve mi je bilo lakše kada sam, kao gosta mentora, pozvala svog supruga koji ima bogato radno iskustvo. Mustafa mi je mnogo pomogao u ključnim momentima - rekla je lepa pevačica.

Svaki takmičar se predstavio jednom muzičkom numerom, a Emina i njen suprug Mustaf Sandal uživali su u svim nastupima.

Proglašenje rezultata je bilo veoma uzbudljivo posebno u slučaju Harisa Ćata, koji se i rasplakao od sreće.

 

Iz Eminine grupe "Muškarci do 27" , u finale "X Factora" plasirali su se: Lukijan Ivanović, Aleksa Perović i Haris Ćato.

- Dugo sam u poslu šoubiznisa i nisam imao prilike da baš čest vidim ovakav nivo nastupa. Mislim da si uradio savršen posao - rekao je Mustafa Lukijanu. Emina je bila veoma zadovoljna progresom njenih kandidata.

Kao gosta mentora Kiki je pozvao Skota Milsa, dugogodišnjeg prijatelja i radio - voditelja iz Velike Britanije koji mu je svesrdno pomogao da donese ispravnu odluku. Skot je bio oduševljen pevačkim umećem pojedinih takmičarki.

- Imaš jako moćan vokal - rekao je Mill Aleksandri Brković koja je nastupala prva pevajući baladu Jelene Tomašević. Međutim, bilo je i oni koje su njihovog mentora Kikija Lesendrića razočarale!

- Hristina je bila bolja ranije - bio je iskren Kiki. Tamara se predstavila pesmom Bebi Dol i izmamila je zadovoljan osmeh svom mentoru.

- Nimalo mi nije bilo lako da donesem odluku ko o ovih sjajnih devojaka ide u finale. Zaista su se sve devojke maksimalno trudile. Znam da nije lako nastupati pred samo dva čoveka. Skot Mils mi je dosta pomogao - rekao je Kiki.

Devojke su ulazile jedna po jedna da čuju rezultate, bilo je veoma napeto i ubudljivo! U finalu, iz Kikijeve grupe ćete gledati: Tamaru Milanović, Ilmu Karahmet i Aleksandru Brković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Irena

    17. decembar 2013 | 23:32

    Ovaj "Cola"iritantan veoma....

  • Marko

    18. decembar 2013 | 00:56

    Percoli je cudak i ide pogresnim putem jer kod publike izaziva gnjev svojim stavom i ponasanjem,....mada izvanredno peva.Haris je isuvise mlad i nezreo za ovakav zadatak.Mislim sa je Emina pogresila.

  • Sanja

    18. decembar 2013 | 00:28

    Miloš trebao.Mali Haris je jos mlad,pogriješila je po mom mišljenju Emina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA