BORIS: Ne radujem se što ću biti Seka Aleksić!

"Ne mislim da ću polomiti nogu na štiklama ili da ću zaboraviti tekst, iako ide uživo. Ni nema nekog teksta, iskreno", rekao je glumac pred sutrašnju polufinalnu emisiju šoua "Tvoje lice zvuči poznato"

  • 5

Boris Milivojević, koji će sutra sa još devet poznatih takmičara učestvovati u polufinalu šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato", istakao je da nije srećan što će imitirati Seku Aleksić, što će biti njegov sledeći zadatak.

 

-  Sutra sam Seka Aleksić i ne znam šta da ti kažem. Ne radujem se. Ne mislim da ću polomiti nogu na štiklama ili da ću zaboraviti tekst, iako ide uživo. Ni nema nekog teksta, iskreno - rekao je glumac za "24 sata" i naveo da među njegovim dosadašnjim imitacijama nema omiljenu kao ni anegdotu iz ovog šoua:

 

 

-  Nemam omiljenu imitaciju, niti pamtim anegdotu. Kakve anegdote kad smo svi mi smešni čim nas maskiraju. Lično, favoriti su mi Ana Kokić i Željko Šašić - zaključio je Boris.

 

Da podsetimo, polufinalna emisija šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato" emituje se u subotu sa početkom od 21.05 na Televiziji "Prva".

 

(Telegraf.rs/24sata.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA