SEVERINA TRAŽI FRAJERA: Milan me nije vredan, ostavila sam ga, pa mi se sveti! (FOTO)

- Nakon raskida pretio je da će me uništiti, a u to je verovatno spadala i neistina kako mu nisam dala da viđa dete. To je apsolutna laž i bezobrazluk. Nije bio problem kada je hteo da viđa sina, već kada to nije želeo - iskrena je pevačica

  • 16

Hrvatska pevačica Severina, u intervjuu za "Story" kaže da ju je sramota zbog medijskih poteza bivšeg verenika Milana Popovića, te da je sve što je izjavio za novine obična neistina. Seksi pevačica priznaje da joj nedostaje muškarac sa kojim bi gledala filmove noću i jela kokice, a dodaje da još uvek veruje u ljubav i u njoj se vodi srcem, a ne razumom.

- Hoću samo da kažem kako nikada nije bilo pitanje može li Milan da viđa našeg sina. Nakon raskida pretio je da će me uništiti, a u to je verovatno spadala i neistina kako mu nisam dala da viđa dete. To je apsolutna laž i bezobrazluk. Nije bio problem kada je hteo da viđa sina, već kada to nije želeo - iskrena je pevačica.

Severina priznaje da ju je bilo sramota kada je Milan letos iznosio detalje sa suđenja, te umesto avokata, angažovao portparolku.

- Pravdala sam ga time što je povređen, jer sam otišla. Svi što gube se ljute. Ali, ljutnju, tugu, bes, treba da rešava u četiri zida. Smeta mi što je naše dete postalo dete tabloida. Kad izgubite čoveka koji nije vredan ničega, pa ni razočaranja, nije vam toliko teško - kaže Vučkovićeva.

Hrvatska pevačica priznaje da joj fali muškarac, sa kim bi noću mogla da uživa i gleda filmove.

- Dok sama gledam film i grickam kokice, poželim tu i tamo nekog duhovitog frajera, koji će mi biti najbolji prijatelj i s kojim ću se dobro provoditi. Moj broj telefona je +385... - kroz smeh kaže Severina.

(A. Č./ Story)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДрАган

    20. decembar 2013 | 23:21

    Moja omiljena glumica ;)

  • Dada7

    20. decembar 2013 | 23:23

    Kaze Severina, svi sto gube se ljute, pa to je tacno,samo sto je ovde najveci gubitnik njihovo dete koje razvlace po novinama zbog malo popularnosti. Ipak nisu bas tako civilizovani kako se zele pokazati ,inace bi se dogovorili kao ljudi oko svega i nastavili zivot kao sav normalan svet i pokusali obezbediti vlastitom detetu bezbrizno detinjstvo. Medjutim,to ne prodaje novine i ne pravi naslovne strane...

  • Jogogo

    21. decembar 2013 | 00:25

    Reče ona i ode na šampanjac!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA