PLASTIČNI HIRURG: Oduzeti dozvolu onome ko je operisao silikonske kraljice!

- Video sam fotografije ove dve devojke i tvrdim da to ne bih uradio ni za kakvu nadoknadu. Rad kolege koji je radio ove intervencije zaista izgleda nakaradno - kaže doktor Milan Colić

  • 29

Poznati estetski hirurg Milan Colić šokiran je izgledom Tijane Đuričić i Sanje Jojić, koje su se "proslavile" kao devojke zavisne od plastičnih operacija i kaže da kolegi koji je njih operisao treba oduzeti dozvolu za rad!

- Kao što umetnik odbija da se potpiše ispod dela za koje misli da nije dobro, tako i estetski hirurg treba da odbije da radi intervenciju za koju zna da neće dati zadovoljavajuće rezultate. Video sam fotografije ove dve devojke i tvrdim da to ne bih uradio ni za kakvu nadoknadu. Kolegi, čijih je ovo ruku delo, bih oduzeo licencu, jer možda ove mlade osobe nisu bile svesne do kraja u šta se upuštaju. Zamislite šta se dešava kada se koža opusti. Rad kolege koji je radio ove intervencije zaista izgleda nakaradno - kaže Colić.

Sa druge strane, silikonske kraljice ne haju za primedbe.

- Apsolutno nas ne interesuju tuđa mišljenja i mi smo sebi prelepe. Nećemo otkriti ko nam je radio operacije, ali smo imale podršku hirurga - pričaju Tijana i Sanja.

(Telegraf.rs/ izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA