NAJGLUPLJE IZJAVE KANJE VESTA: Ja sam Bog, važniji sam od Gandija, moja Kim je ista Merilin Monro! (FOTO)

- Ja znam odgovore na sva pitanja, ja sam unapređena verzija Mikelenđela, bolji sam i od Majkla Džeksona - samo su neke od urnebesnih izjava američkog pevača

  • 21

Američki hiphoper Kanje Vest je poznat kao čovek sa ogromnim egom, koji se u sve razume. On je, naravno, u svemu najpametniji, što i ne čudi budući da on tvrdi da je Bog, a mi vam predstavljamo samo mali deo Vestovih bisera a vi sami procenite koliko je Kanje u pravu kada kaže da je je*eni genijalac

Ja sam poput Hauarda Hjuza! Ja sam Dejvid Štern! Ja sam isto što i Stiv Džobs! I njima bi trebalo da bude drago i da im laska što se ja uopšte upoređujem sa njima jer ja sam Mikelanđelo i to poboljšana verzija.

Moja Kim je ista Merilin! Merilin je bila kontroverzna i moja Kim je kontroverzna.

Moja Kim je uticajnija je od Mišel Obame. Koga briga šta Mišel nosi?! Ona ne objavljuje svoje fotke u kupaćem kostimu na Instagramu poput moje drage i zato je Kim trenutno najintrigantnija žena na svetu.

Kad vidite zastavu Konfederacije (južnjaci koji su se u američkom građanskom ratu borili protiv oslobađanja robova, prim. nov), prvo na šta pomislite je ropstvo. To je sad moja zastava i niko mi ništa ne može.

Ja znam odgovore na sva pitanja!

Ako Majkl Džordan može sebi da dozvoli da urla na sudije tokom utakmice onda i ja, Kanje Vest - Majkl Džordan u svetu muzike - mogu sebi da dozvolim da urlam na ljude jer znam da su oni greše, a da sam ja u pravu,

Proživljavam pesme koje pevam, svaku njihovu reč. Osećam se kao da stojim na vrhu brda i ako se okliznem, mrtav sam. Bukvalno rizikujem svoj život na bini.

Bog me je izabrao da se kroz mene obraća svetu. Ja spajam Boga sa čovečanstvom.

Danas sam čovek kakav jesam zbog svega onoga što nisam. Po mom skromnom mišljenju, to je jedna poprilično proročka izjava. Siguran sam da bi Gandi rekao nešto u tom stilu.

Ako čitate knjige, što ja apsolutno nikad nisam radio niti ikad hoću, u potrazi za odgovorom na pitanje kako postati milijarder, sve te knjige imaju istu poruku - učite iz vlastitih grešaka. Ako je to istina, ako se zaista uči iz vlastitih grešaka, onda sam ja je*eni genijalac.

Kad kažem da sam Bog ljudi se čude i pitaju što to umišljam. Pa, upravo sam vam rekao - Ja sam Bog, dakle mislim da sam Bog! Šta tu nije jasno.

Ja sam najveća rok zvezda na svetu! Bolji sam čak i od pokojnog Majkla Džeksona i takav sam već 10 godina.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    21. decembar 2013 | 16:22

    QQ. Ove budaletine!!!

  • ...

    21. decembar 2013 | 16:37

    Gayfish I hobbit

  • T

    21. decembar 2013 | 16:31

    Treba ih izbrisati sa lica zemlje,Kanye-a će stići Božja kazna,kao što je Muhameda Ali-ja, jer se stalno uporedio sa Bogom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA