Severina ponovo tužila Milana, ne da mu sina za Božić!

Pevačica tereti svog nekadašnjeg partnera zbog toga što je navodno koristio njihovog sina kako bi se medijski eksponirao, dok advokat Popovića ističe da je ona ta koja je malog Aleksandra pokazivala javnosti

  • 14

Osvanula je još jedna u nizu međusobnih tužbi Severine i Milana Popovića, a ovaj put hrvatska zvezda tereti oca svog deteta kako koristi malog Aleksandra da bi se medijski eksponirao! Po svemu sudeći, ovaj potez pevačice trebalo bi da uspori presudu o dodeli starateljstva kako naslednik što duže ne bi mogao da dođe u Srbiju, zbog čega Milan neće moći da provede Božić sa svojim mezimcem.

Budući da Popović pre kraja svih sudskih parnica neće moći da dovede sina u rodnu zemlju, Seve je nastavila da pakuje tužbe na njegov račun, te je najnovija zbog toga što je Milan navodno koristio njihovog  sina da se medijski eskponira. Uz to, dete ni za praznike neće biti s ocem, čime se krši Zakon o ravnopravnosti roditelja.

S druge strane, Milan nije bio obavešten kada se Vučkovićeva slikala za naslovnice i redovno pojavljivala u medijima sa njihovim sinom, kao ni o reklamnoj kampanji u kojoj je učestvovala s dečakom.

- Milan ne može da veruje koliko daleko je spremna da ide samo da ne pusti dete u Srbiju. Posebno mu je smešna poslednja tužba koju je podnela, jer se samo ona slikala za naslovne strane sa sinom, dok on to nije činio - rekao je izvor blizak biznismenu, dok ni njegov advokat nije imao drugačiji stav.

- Žalosno je što se ova priča svodi na podnošenje krivičnih prijava, tim pre što je javnost lik malog Aleksandra imala prilike da upozna prilikom javnih istupa njegove majke, a koliko sam primetio, i u jednoj reklamnoj kampanji - izjavio je Ljubo Pavasović Visković, advokat Milana Popovića.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • apokalipsa

    23. decembar 2013 | 11:58

    Seve mozes da branis do punoljetstva a onda ce ga biti sram sto si mu ti mama

  • Maki

    23. decembar 2013 | 12:03

    Zeno draga, smorila si i Boga i narod.

  • Partybreaker

    23. decembar 2013 | 13:04

    Jadno dete pored takve majke...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA