X FACTOR: Željko sa Tonijem Cetinskim bira finaliste (FOTO) (VIDEO)

"Toni ima i neposrednog iskustva kada je reč o televizijskim formatima sličnog tipa i sličnim ulogama. Uveren sam da smo zajedno doneli dobre, prave odluke", rekao je Joksimović

  • 0

Sudeći po najavama sutra uveče na televiziji "Pink" nas očekuje najuzbudljivija epizoda "X Factora" do sada! U novoj epizodi popularnog pevačkog šou programa saznaćemo kojih preostalih šest kandidata nastavlja dalje takmičenje – za plasman u lajv bore se takmičari Željkove i Kristinine grupe.

I ovog puta, kanididati će se u kućnoj atmosferi predstaviti svojim mentorima zadatom pesmom, ali u ključnim odlukama Željku i Kristini pomoći će njihovi stručni gosti.

Jedan od najzahtevnijih sudija "X Factora" Željko Joksimović, poželeo je da iznenadi takmičare iz svoje grupe "Stariji od 27", te im je priredio nekoliko nezaboravnih dana na crnogorskom primorju, a za svog gosta odabrao je popularnog hrvatskog pop-pevača Tonija Cetinskog:

- Tonija profesionalno cenim i poštujem, imamo sličnu životnu energiju i smatram ga za dobrog prijatelja. Samo jedan od ovih pomenutih razloga je dovoljan kada je on u pitanju, ali pored toga Toni ima i neposrednog iskustva kada je reč o televizijskim formatima sličnog tipa i sličnim ulogama. Uveren sam da smo zajedno doneli dobre, prave odluke!  – istakao je Joksimović.

Kako saznajemo, Željkovi kandidati su veoma emotivno doživeli ovu fazu takmičenja, a ko je prošao dalje videćemo u utorak od 21:15 na televiziji "Pink".

Pogledajte najavu nove emisije "X Factora"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA