LEONTINA: Takmičarke X Factora bolje pevaju od Moje tri! (VIDEO)

"Njih četiri mnogo bolje zvuče za mesec dana, nego "Moje tri" za ceo šou!", rekla je Vukomanovićeva kroz smeh

  • 3

U večerašnjoj epizodi "X Factora" u specijalnom delu takmičenja "kuće sudija", Željko Joksimović i Kristina Kovač ugostiće kandidate u svojim domovima, dok će im u izboru finalista pomoći i specijalni gosti - Toni Cetinski i Leontina Vukomanović.

Kristina je u svoju kuću pozvala prijateljicu Leontinu, koja joj je olakšala u proceni talenata grupa. Nakon što je saslušala izvanredne ženske vokale iz Kristinine grupe, Vukomanovićeva je prokomentarisala da mnogo bolje pevaju od nekadašnjih finalistkinja muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije", Sare Jovanović, Mirne Radulović i Nevene Božović.

- Njih četiri mnogo bolje zvuče za mesec dana, nego "Moje tri" za ceo šou! - kroz smeh je rekla Leontina.

Budući da su prethodne epizode "X Factora" obeležile brojne varnice između žirija i kandidata, ovaj video na koji smo naleteli na internetu samo ide u prilog neslaganjima, i biće interesantno videti da li će ovaj procureli klip biti prikazan u večerašnjoj epizodi u 21:15 na "Pinku".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • leptir

    24. decembar 2013 | 18:25

    Sta se nje ticu moje tri uopste,bas neukusno sa njene strane. By the way mirna je institucija za ove sa x factora sto se makar pjevanja tice..

  • Ivana

    24. decembar 2013 | 22:04

    Mirna je daleko bolja od svih koji su se do sada pojavili na ovim takmicenjima.

  • Ime i Prezime

    26. decembar 2013 | 01:59

    Od svih ucesnika PGS najbolje ce proci Filip a i jedini odlicno peva...a svi iz x factora su u globalu bolji od ucesnika pgs..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA