Novogodišnji koncerti finalista X Factora!

Kandidati koji su prošli u finale popularnog takmičenja publiku će zabavljati 27. i 28. decembra u holu "Delta sitija" sa početkom u 18 časova

  • 0

Svih 12 finalista "X Factora" nastupiće zajedno povodom novogodišnjih praznika u šoping centru "Delta siti", gde će održati dva koncerta 27. i 28. decembra s početkom u 18 časova.

U petak će posetioce tržnog centra zabavljati "Devojke do 27" koje podučava Kiki Lesendrić i "Mladići do 27" koji su na obuci kod Emine Jahović. Već sutradan publika će moći da uživa u sjajnim nastupima "Bendova" kojima je mentor Kristina Kovač, ali i interpretacijama grupe "Stariji od 27", za koju je zadužen Željko Joksimović.

Talentovani takmičari posetiocima će omiljene hitove pevati oko sat vremena, dok će u petak nastupati Aleksandra Brković, Tamara Milanović, Ilma Karahmet, Aleksa Perović, Haris Ćato, Lukijan Ivanović.

Prava ludnica publiku očekuje u subotu, kada će se na binu popeti izvanredni Daniel Kajmakoski, zatim Mladen Lukić, Maja Novaković, Boys band "Doktori", Girls band "4U", Fifi/Marinela "H2O"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA